Kaip gaminti pequi skystį

Kaip padaryti „Pequi Liqueur“

Įvadas

Pequi skystis yra tipiškas Brazilijos Cerrado gėrimas, žinomas dėl egzotiško skonio ir ryškaus aromato. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip pasigaminti šį skanų gėrimą namuose.

ingredientai

Norint pasigaminti „Pequi Liqueur“, jums reikės šių ingredientų:

  • 500 g Maduro Pequi
  • 1 litro grūdų alkoholio
  • 500 g cukraus
  • 1 litras vandens
  • 1 šaukštas vanilės esmė

paruošimo režimas

Dabar, kai jau turite visus ingredientus, sekite žemiau esantį žingsnis po žingsnio, kad padarytumėte „Pequi Liquur“:

  1. Pirmiausia gerai nuplaukite pequis ir nuimkite kiekvieno iš jų minkštimą.
  2. Į stiklinį indą įdėkite pequis minkštimą ir įpilkite javų alkoholio.
  3. Uždenkite konteinerį ir leiskite „Macerate“ mažiausiai 30 dienų tamsioje ir šviežioje vietoje.
  4. Po maceracijos laikotarpio sutrinkite mišinį, kad būtų pašalintos kietos atliekos.
  5. Keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį ir uždenkite į ugnį, kol jis suformuos sirupą.
  6. Tegul sirupas atvėsina ir pridėkite vanilės esenciją.
  7. Sumaišykite sirupą su macered Pequi alkoholiu ir išpilstykite gėrimą.
  8. Tegul likeris pailsėja dar keletą dienų prieš vartojimą.
  9. Kaip patiekti

    Pequi likeris gali būti patiekiamas šaltai arba kambario temperatūroje. Tai puiki galimybė būti vertinama kaip virškinimas po valgio arba kaip kokteilių ir desertų ingredientas.

    Išvada

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti „Pequi“ likerį, išbandykite šį receptą namuose ir nustebinkite savo draugus ir šeimos narius šiuo unikaliu ir skaniu gėrimu. Mėgaukitės!

Scroll to Top