Kaip padaryti dešrainius su malta jautiena

Kaip padaryti dešrainius su malta jautiena

Jei esate dešrainių gerbėjas ir norite išbandyti kitokią ir skanią versiją, kaip būtų padaryti dešrainį su malta jautiena? Šis receptas yra paprastas pagaminti ir padarys jūsų užkandį dar skanesnį. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 4 dešrainių duonos
  • 500 g maltos jautienos
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas pomidorų padažo
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas kečupo
  • tarkuotas sūris pagal skonį
  • Pasirenkami užpildai: kukurūzai, žirniai, bulvės ir kt.

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  2. Įpilkite maltos jautienos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad mėsa būtų laisva.
  3. Kai mėsa virti, įpilkite pomidorų padažo, garstyčių ir kečupo. Sumaišykite viską ir virkite dar keletą minučių.
  4. Tuo tarpu įkaitinkite dešrainių duoną keptuvėje ar orkaitėje.
  5. Sumontuokite dešrainį, uždėdami maltą jautieną ant duonos, įpilkite pasirenkamų jūsų pasirinktų užpildų ir užbaikite tarkuotu sūriu.
  6. Jei norite, keletą minučių galite nuvežti dešrainį į orkaitę, kad ištirptumėte sūrį.
  7. Patiekite savo dešrainį su malta jautiena, lydima traškučių ar salotų.
  8. Šis receptas suteikia 4 porcijas ir yra puikus pasirinkimas greitam ir skaniam užkandžiui. Pabandykite tai padaryti namuose ir nustebinkite savo šeimą ir draugus su šia skirtinga dešrainių versija. Geras apetitas!

    šaltiniai:

Scroll to Top