Kaip padaryti dešrainius su malta jautiena

Kaip padaryti dešrainius su malta jautiena

Jei esate dešrainių gerbėjas ir norite išbandyti kitokią ir skanią versiją, kaip būtų padaryti dešrainį su malta jautiena? Šis receptas yra paprastas pagaminti ir padarys jūsų užkandį dar skanesnį. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:

ingredientai:

  • 4 dešrainių duonos
  • 500 g maltos jautienos
  • 1 susmulkintas svogūnas
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 šaukštas aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 šaukštas pomidorų padažo
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 šaukštas kečupo
  • tarkuotas sūris pagal skonį
  • bulvių šiaudai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
  2. Įpilkite maltos jautienos ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad mėsa būtų laisva.
  3. Kai mėsa virti, įpilkite pomidorų padažo, garstyčių ir kečupo. Sumaišykite viską ir virkite dar keletą minučių.
  4. Tuo tarpu įkaitinkite dešrainių duoną keptuvėje ar orkaitėje.
  5. Sumontuokite dešrainį, pastatydami maltą jautieną ant duonos, į skonį įpilkite tarkuoto sūrio ir šiaudinių bulvių.
  6. Tarnaukite karštai ir mėgaukitės!
  7. Šis dešrainių receptas su malta jautiena yra skani galimybė pakeisti tradicinį užkandį. Galvos jautienos skonis, pagardintas padažais ir garnyrais, suteikia ypatingą palikimą lėkštei. Pabandykite tai padaryti namuose ir nustebinkite savo šeimą ir draugus!

    geras apetitas!

Scroll to Top