Contents
Kaip padaryti pjūvį, kad būtų galima supjaustyti
Įvadas
Gvajavos pjaustymas yra skanus desertas, būdingas Brazilijos virtuvei. Pagaminta su keliais ingredientais ir paprasčiausiai jis puikiai tinka grynam skoniui, lydimas sūrio ar naudojamas įvairiuose receptuose. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio išmokysime, kaip padaryti šį nenugalimą delikatesą.
ingredientai
Norint, kad gvajavą supjaustytų, jums reikės šių ingredientų:
- 1 kg subrendusios raudonos gvavos
- 500 g cukraus
paruošimo režimas
- Gerai nuplaukite guavas ir perpjaukite juos per pusę. Nuimkite sėklas ir supjaustykite į mažus gabalėlius.
- Įdėkite guavas į didelę keptuvę ir įpilkite cukraus.
- Atneškite į vidutinę ugnį ir nuolat maišykite, kol gvajavos sugrius, o mišinys įgauna uogienės konsistenciją.
- Išjunkite ugnį ir leiskite gvajavai šiek tiek atvėsti.
- Perkelkite gvajavą į stačiakampę ar kvadratinę formą, anksčiau suteptą sviestu.
- Leiskite gvajavai visiškai atvėsti ir kelias valandas šaldykite, kol tvirta.
- Nupjaukite gvajavą ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
- Virimo metu pridėkite šiek tiek citrinų sulčių, kad išryškintumėte gvajavos skonį.
- Patirkite įvairių rūšių gvajavos, tokios kaip balta gvajavos ar gvajavos smudge.
- Įpilkite prieskonių, tokių kaip cinamonas ant lazdelės ar gvazdikėlių, kad galėtumėte specialiai prisiliesti.
- Patiekite gvajavą, kad supjaustytumėte baltu sūriu ar minas sūriu, sukurdami klasikinį ir skanų derinį.
patarimai ir variacijos
Gvajavos pjaustymą galima pritaikyti pagal jūsų skonį. Kai kurie patarimai ir variantai apima:
Išvada
Gvajavos pjaustymas yra tradicinis desertas ir labai vertinamas Brazilijoje. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą procesą, tai galima padaryti malonumu namuose ir nustebinti šeimą bei draugus. Vykdykite instrukcijas šiame straipsnyje ir mėgaukitės šiuo karščiu!