Kaip padaryti jaučio inkstus slėgio viryklėje
Jei mėgstate išbandyti naujus skonius ir ieškote kitokio recepto, kaip paruošti slėgio viryklėje, kaip būtų išmokti gaminti jaučio inkstus? Šis patiekalas yra labai skanus ir gali nustebinti tų, kurie jį patiria, skonį. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:
ingredientai:
- 500 g švaraus jautienos inkstų ir supjaustyti kubeliais;
- 1 susmulkinto vidutinio svogūno;
- 3 maltos česnako skiltelės;
- 2 šaukštai aliejaus;
- Druska ir pipirai pagal skonį;
- 1 šaukštas acto;
- 1 puodelis vandens;
- 1 įlankos lapas;
- 1 šaukštas pjaustytų petražolių.
paruošimo režimas:
- Slėginėje viryklėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės spalvos;
- Įpilkite jautienos inkstų kubelių ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį;
- Kelias minutes pakepinkite, nuolat maišydami, kol mėsa bus auksinė;
- Įpilkite acto ir gerai išmaišykite;
- Įpilkite vandens ir įlankos lapų;
- Uždarykite slėgio viryklę ir virkite maždaug 20 minučių po spaudimo;
- Išjunkite šilumą ir palaukite, kol spaudimas pasirodys natūraliai;
- Atidarykite keptuvę ir įsitikinkite, kad mėsa yra minkšta;
- Jei reikia, virkite dar kelias minutes be slėgio;
- Baigti su kapotomis petražolėmis ir patiekite karštą.
Šis jautienos inkstų receptas slėgio viryklėje yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško praktiškumo virtuvėje. Rezultatas yra minkšta ir skani mėsa, kurią gali lydėti balti ryžiai ir jūsų pasirinktos salotos.
Dabar, kai išmokote gaminti jaučio inkstus slėginėje viryklėje, išbandykite šį skanų receptą ir nustebinkite savo svečius kitokiu patiekalu, pilnu skoniu!