kaip maminui kepti kepti
„Mamy“ yra labai skanus ir minkštas jautienos pjūvis, idealus ruošiant įvairius receptus. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip pasidaryti pyragą keptuvėje, praktiškai ir greitai. Peržiūrėkite žingsnį po žingsnį žemiau:
ingredientai:
- 1 srauto dalis
- Sal pagal skonį
- Karalystės pipirai pagal skonį
- alyvuogių aliejus
- Išrinktas česnakas
- Šviežios žolelės (neprivalomos)
paruošimo režimas:
- Jei norite, pagardinkite krūtį druska, juodaisiais pipirais ir šviežiomis žolelėmis. Leiskite atsistoti kelioms minutėms, kad sugertumėte prieskonius.
- Įkaitinkite didelę keptuvę su lašeliu alyvuogių aliejaus.
- Įpilkite malto česnako ir leiskite jai lengvai rudai.
- Įdėkite rungtynes į keptuvę ir pasirinkite visas puses, leisdami jai rudą maždaug 3 minutes iš abiejų pusių.
- Sumažinkite ugnį ir uždenkite keptuvę. Leiskite jam virti dar 10–15 minučių, kartas nuo karto pasukdami mėsą, kad virtų vienodai.
- Nuimkite krūtį iš keptuvės ir leiskite atsistoti kelioms minutėms prieš pjaustydami.
- Patiekite supjaustytą krūtį, lydima ryžių, salotų ar ant grotelių keptų daržovių.
Kepimo keptuvėje laivas yra sultingas ir pasižymintis nenugalimu skoniu. Tai yra praktinis greitų pietų ar vakarienės pasirinkimas, neatsisakant skonio. Išbandykite šį skanų receptą!