Kaip paruošti žalią andu

Kaip paruošti žalią andu

Green Andu, dar žinomas kaip pupelės, yra plačiai vartojami ankštiniai augalai įvairiuose Brazilijos regionuose. Be to, kad jis yra skanus, jis taip pat gausu maistinių medžiagų ir gali būti naudojamas įvairiuose receptuose. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus paruošti žalią ir skaniai.

ingredientai:

  • 500 g žaliųjų andu
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Sal pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Slėginėje viryklėje padėkite žalią andu ir uždenkite vandeniu.
  2. Atneškite šilumą ir virkite maždaug 20 minučių arba kol minkšta.
  3. Kol Andu gamina kitą keptuvę
  4. Kai andra iškeps, nusausinkite vandenį ir įpilkite į keptuvę su česnaku ir pakepintu svogūnu.
  5. Gerai sumaišykite ir pagardinkite druska pagal skonį.
  6. Leiskite jam virti dar keletą minučių, retkarčiais maišydami, kad skoniai būtų įtraukti.
  7. Nuimkite nuo ugnies ir patiekite karštą kaip lydinčius pagrindinius patiekalus.
  8. Green andu gali būti patiekiamas su jūsų pasirinktais ryžiais, pupelėmis, mėsa ir kitais garniais. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip sriubų, salotų ir troškintų ingredientų ingredientas. Išbandykite šiuos skanius ankštinius augalus ir mėgaukitės visu jo nauda sveikatai!

    šaltiniai:

    Šis tinklaraštis buvo parašytas remiantis tyrimais ir žiniomis šia tema. Prieš laikydamiesi bet kokio recepto ar paruošimo patarimo, visada žiūrėkite patikimus šaltinius.

Scroll to Top