Contents
Kaip paruošti žuvies ova
Įvadas
Žuvies kiaušialąsčių, dar žinoma kaip žuvų ar ikrų kiaušiniai, yra subtilus ir skanus ingredientas, kurį galima naudoti įvairiuose kulinariniuose preparatuose. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip paprasčiau ir skaniai paruošti žuvies kiaušialąstes.
ingredientai
- Švieži žuvis ova
- Sal
- citrina
žingsnis po žingsnio
1. Žuvų kiaušidžių valymas
Prieš ruošiant žuvies kiaušialąstę, svarbu tinkamai valyti. Tam atlikite šiuos veiksmus:
- Pašalinkite žuvies kiaušialąstę iš pakuotės ir įdėkite į dubenį.
- Nuplaukite žuvies kiaušialąstę tekančiame vandenyje, pašalindami bet kokius likučius.
- Atsargiai nuimkite membraną, supančią žuvies kiaušialąstę.
- Pagardink žuvies kiaušialąstę su druska pagal skonį.
- Išspauskite citrinos sultis ant žuvies kiaušialąsčių, kad galėtumėte prisiliesti prie citrusinių vaisių.
- Maišykite švelniai, kad prieskoniai būtų įtraukti į žuvų kiaušialąstę.
2. Pagardinkite žuvies OVA
Po valymo laikas pagardyti žuvies kiaušialąstes, kad būtų galima pabrėžti jos skonį. Atlikite toliau pateiktus veiksmus:
3. Žuvies OVA
saugojimas
Po pagardų žuvies kiaušialąstės, svarbu teisingai ją išsaugoti, kad būtų išsaugota jos kokybė. Vykdykite toliau pateiktas instrukcijas:
1
Įdėkite žuvies kiaušialąstę į hermetišką konteinerį.
2
Šaldykite ir laikykite žuvų kiaušialąsčių šaldytuvą.
3
suvartoti žuvies kiaušialąstę per 3 dienas.
Išvada
Žuvų kiaušialąsčių paruošimas yra paprastesnis, nei atrodo. Naudodamiesi šiais patarimais galite mėgautis šiuo rafinuotu ingredientu savo receptuose. Nepamirškite pasirinkti šviežios, kokybiškos žuvies kiaušialąsčių, kad būtų geriausia skoniu. Pabandykite nustebinti!