Kaip pasigaminti žiedinių kopūstų
Kopūstų bulvytės yra skanios ir labai lengva padaryti. Jis puikiai derinamas su įvairiais patiekalais, pradedant pupelėmis ir baigiant kepta mėsa. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti traškius ir skanius žiedinius kopūstus.
ingredientai:
- 1 kopūstų pakuotė
- Kepti aliejus
- Sal pagal skonį
paruošimo režimas:
1 žingsnis: Nuplaukite ir nusausinkite kopūstus
Pradėkite plauti kopūstų lapus bėgančiame vandenyje. Tada išdžiovinkite juos švariu indų ar popieriniu rankšluosčiu. Prieš tęsdami įsitikinkite, kad lapai yra gerai sausi.
2 veiksmas: nuimkite stiebus
Aštriu peiliu nuimkite stiebus iš kopūstų lapų. Tai galite padaryti sulankstydami lapą per pusę ir pjaustydami centrinį stiebą. Išmeskite stiebus ir rezervuokite lapus.
3 žingsnis: supjaustykite kopūstą ant plonų juostelių
Įkelkite keletą kopūstų lapų ir apvyniokite juos kaip cigarą. Tada supjaustykite lapus plonomis juostelėmis, sudarydami savotišką šifonadą. Pakartokite procesą su visais kopūstų lapais.
4 žingsnis: Įkaitinkite aliejų
gilioje keptuvėje įkaitinkite pakankamai aliejaus, kad keptumėte kopūstus. Aliejaus kiekis gali skirtis atsižvelgiant į keptuvės dydį, tačiau svarbu, kad lapai būtų panardinami į aliejų kepimo metu.
5 žingsnis: Kepkite kopūstą
Su karštu aliejumi lėtai įpilkite kopūstų juostelių, kad jos būtų labai traškios. Kepkite maždaug 2–3 minutes arba tol, kol lapai taps auksiniai ir traškūs. Norėdami pašalinti keptus kopūstus iš keptuvės
6 žingsnis: sezonas su druska
Pašalinus keptą kopūstą iš aliejaus, pagardinkite jį druska pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad druska plinta per visus lapus.
Dabar, kai išmokote gaminti žiedinius kopūstus, tiesiog patiekite taip -UP arba užkandžiais. Kepti kopūstai tampa dar skanesni, kai vartojami šiltai. Išbandykite ir mėgaukitės!