Kaip pasigaminti „bento“ pyragą

Kaip pasigaminti „Bentô Cake“

Ar girdėjote apie „Bentô“ pyragą? Tai yra skanus ir kūrybingas būdas paruošti pyragus, įkvėptus tradicinių japoniškų pietų dėžučių. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti nuostabų sulenktą pyragą. Nagi!

ingredientai:

  • 3 puodeliai kviečių miltų
  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 puodelis pieno
  • 1/2 puodelio ištirpęs sviestas
  • 4 kiaušiniai
  • 1 šaukštas mielių miltelių
  • Maisto dažai noriomis spalvomis

žingsnis po žingsnio:

1. Mišių paruošimas:

Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, cukrų ir kepimo miltelius. Tada suberkite pieną, ištirpintą sviestą ir kiaušinius. Gerai sumaišykite iki vienalytės masės

2. Mišių padalijimas:

Padalinkite tešlą tiek spalvų. Į kiekvieną masės dalį įpilkite kelis lašus maisto dažų ir sumaišykite, kol gausite norimą spalvą.

3. Kepkite tortą:

Suteptoje ir miltais pabarstytoje keptuvėje supilkite spalvotus makaronus, kurie susikerta. Kepkite įkaitintoje krosnyje 180 ° C temperatūroje maždaug 40 minučių arba tol, kol pyragas taps auksinis ir tvirtas liesti.

4. Važiavimas „Bentô“ tortu:

Po to, kai pyragas atvės, supjaustykite jį į mažus stačiakampius, tarsi jie būtų sulenktų dalių. Tada papuoškite kiekvieną pyrago gabalą spalvingomis konditerijos gaminiais, vaisiais ar viskuo, kas jums labiau patinka. Naudokite savo kūrybiškumą!

papildomi patarimai:

Kad jūsų „Bentô“ pyragas būtų dar ypatingesnis, galite naudoti dekoravimo techniką su amerikietiška pasta arba plakta grietinėle. Taip pat pabandykite pridėti skirtingų skonių esencijas ar ekstraktus kiekvienoje makaronų dalyje, kad sukurtumėte pyragą su įvairiais skoniais.

Dabar, kai išmokote gaminti „Bento“ pyragą, tiesiog nuspręskite rankas ir nustebinkite visus šiuo kūrybingu ir skaniu malonumu. Smagiai ir gerai apetitą!

Scroll to Top