Kaip pasigaminti cukraus -be gervuogių želė
Ar esate uogienių gerbėjas, tačiau ar bandote sumažinti cukraus vartojimą? Taigi jums patiks šis cukraus -„BlackBerry Jam“! Tai ne tik skanus, bet ir sveikesnis jūsų pusryčių ar užkandžių pasirinkimas. Patikrinkite tai?
ingredientai:
- 500 g šviežių gervuogių
- 1 šaukštas citrinos sulčių
- 1 šaukštas natūralaus saldiklio (Stevia, Xylitol, eritritol ir kt.)
paruošimo režimas:
- Gerai nuplaukite gervuoges ir nuimkite stiebus.
- Keptuvėje padėkite gervuoges, citrinos sultis ir natūralų saldiklį.
- Atneškite silpną ugnį ir virkite maždaug 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- Kai gervuogės yra labai minkštos, išjunkite šilumą ir leiskite atvėsti.
- Naudodamiesi maišytuvu ar maišytuvu, muškite mišinį, kol jis įgaus vienalytę konsistenciją.
- Perkelkite želė į sterilų stiklinį indelį ir leiskite jam visiškai atvėsti prieš uždarant.
- Laikykite šaldytuve ir sunaudokite iki 1 savaitės.
Ši cukraus „Buard Blackberry Jelly“ puikiai tinka vartoti duonos, skrebučio, pyragų ar net lydinčių jogurtų ir sūrių. Taip pat galite naudoti šį receptą kaip pagrindą ir pakeisti gervuoges kitais jūsų pasirinktais vaisiais, tokiais kaip braškės, aviečių ar mėlynių.
Mėgaukitės šia sveika ir skanu uogienės galimybe ir mėgaukitės visu vaisių skoniu, nepridėdami cukraus į savo racioną. Išbandykite ir pasidalykite šiuo receptu su draugais ir šeima!