Kaip pasigaminti džiovintą mėsą su bulvėmis
Sausa mėsa su bulvėmis yra skanus patiekalas ir labai vertinamas Brazilijos virtuvėje. Džiovintos mėsos derinys, kuris yra sūrus ir dehidratuotas, su bulvėmis sukelia sultingą ir kvapnų patiekalą. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti šį malonumą. Patikrinkite!
ingredientai:
- 500 g džiovintos mėsos
- 4 vidutinės bulvės
- 1 Vidutinis svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 2 šaukštai aliejaus
- Sal pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
- 1 įlankos lapas
paruošimo režimas:
1. Dealt džiovinta mėsa:
Džiovintą mėsą sudėkite į dubenį su vandeniu ir mirkykite maždaug 24 valandas, keičiant vandenį kas 6 valandas. Šis procesas yra svarbus norint pašalinti druskos perteklių iš mėsos.
2. Virkite džiovintą mėsą:
Praėjus švilpimui, džiovintą mėsą sudėkite į slėginę viryklę su pakankamai vandens, kad ją padengtumėte. Įpilkite lauro lapo ir virkite maždaug 40 minučių po to, kai pasirinksite slėgį. Išimkite mėsą iš keptuvės, susmulkinkite į vidutinius gabaliukus ir atidėkite.
3. Virkite bulves:
nulupkite bulves, supjaustykite jas į vidutinius kubelius ir virkite verdančiame druskingame vandenyje, kol suminkštės. Nusausinkite ir rezervuokite.
4. Pakepinkite svogūną ir česnaką:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite pjaustytą svogūną ir česnaką iki auksinės rudos spalvos.
5. Įpilkite džiovintos mėsos ir bulvių:
Įpilkite susmulkintos džiovintos mėsos ir bulvių, paruoštų keptuvėje su svogūnais ir česnaku pakepintais. Gerai sumaišykite.
6. Pagardinkite pagal skonį:
Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį. Nepamirškite įrodyti ir pakoreguoti prieskonius pagal jūsų pasirinkimą.
7. Baigti:
Leiskite džiovintai mėsai su bulvių pakepinimais dar keletą minučių, retkarčiais pamaišydami, kol visi ingredientai bus gerai įterpti ir šildomi.
Dabar tiesiog patiekite savo džiovintą mėsą su bulvėmis, lydimomis baltųjų ryžių, pupelių ir šviežių salotų. Geras apetitas!
<Žmonės taip pat klausia>
<Žinių skydelis>