Kaip pasigaminti imbiero sausainį

Kaip pasigaminti imbiero slapuką

Įvadas

Imbiero sausainiai yra skani galimybė paragauti bet kuriuo metų laiku. Dėl savo unikalios skonio ir nenugalimo aromato jie puikiai tinka lydėti arbatą ar kavą. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio mokysime, kaip gaminti Ginger sausainį namuose. Pasiruoškite džiaugtis!

ingredientai

Prieš pradėdami, įsitikinkite, kad turite šiuos ingredientus:

  • 2 puodeliai kviečių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis imbiero miltelių
  • 1/2 šaukštelio gvazdikėlių miltelių
  • 1/2 šaukštelio muskato riešuto
  • 1/2 puodelio sviesto kambario temperatūroje
  • 1/2 puodelio rudojo cukraus
  • 1/4 puodelio cukranendrių melasos
  • 1 kiaušinis

žingsnis po žingsnio

Dabar, kai turite visus ingredientus, vykdykite žemiau pateiktas instrukcijas, kad padarytumėte imbiero sausainius:

  1. Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
  2. Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, kepimo soda, cinamoną, imbierą, gvazdiką ir muskato riešutą. Rezervas.
  3. Kitame dubenyje plakite sviesto ir rudojo cukraus iki kreminio mišinio.
  4. Į sviesto ir cukraus mišinį įpilkite cukranendrių melasos ir kiaušinį. Gerai sumaišykite.
  5. Palaipsniui įpilkite sausų ingredientų į skystą mišinį, maišydami, kol jis sudarys vienalytę masę.
  6. Ant miltų paviršiaus atidarykite tešlą su ritiniu, kol ji pasieks norimą storią.
  7. Su savo pasirinktais sausainių pjaustytuvais, supjaustykite tešlą ir sudėkite sausainius į kepimo skardą, išklotą pergamento popieriumi.
  8. Kepkite maždaug 10–12 minučių arba tol, kol kraštuose yra auksiniai sausainiai.
  9. Išimkite iš krosnies ir leiskite visiškai atvėsti prieš patiekdami.
  10. papildomi patarimai

    Čia yra keletas papildomų patarimų, kaip padaryti jūsų imbiero sausainius dar ypatingesnius:

    • Papuoškite sausainius tikru apledėjimu ar cukraus apledėjimu, kad gautumėte gražų apdailos prisilietimą.
    • Pabandykite į citrusinių vaisių skonį įpilti oranžinių ar citrinų žieveles prie tešlos.
    • Jei jums labiau patinka traškesni sausainiai, leiskite jiems kepti ilgiau.
    • Laikykite slapukus hermetiškame inde, kad jie būtų ilgesni.

    Išvada

    Dabar, kai žinote, kaip pasigaminti imbiero sausainį, laikas nešvarioms rankoms ir išbandyti šį malonumą savo virtuvėje. Dalykitės su draugais ir šeima ir mėgaukitės skanėmis akimirkomis kartu. Geras apetitas!

Scroll to Top