Kaip pasigaminti keptos tilapijos filė

Kaip pasigaminti duonos tilapijos filė

Tilapia yra labai universali ir skani žuvis, ir vienas populiariausių būdų ją paruošti yra kepta. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti skanią keptos tilapijos filė. Nagi!

ingredientai:

  • 4 tilapijos filė
  • 1 puodelis kviečių miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 1 puodelio siūlų miltai
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Kepti aliejus

paruošimo režimas:

  1. Pagardinkite tilapijos filė su druska ir pipirais pagal skonį.
  2. Giliame inde padėkite miltus.
  3. Kitame giliame patiekale, mušk kiaušinius.
  4. Trečiajame giliame patiekale padėkite džiūvėsėlius.
  5. Pereikite kiekvieną tilapijos filė kviečių miltais, tada sumušite kiaušinius ir galiausiai į džiūvėsėlius, užtikrindami, kad jie būtų labai kepti.
  6. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje.
  7. Kepkite keptos tilapijos filė, kol jos bus auksinės iš abiejų pusių.
  8. Nuimkite filė iš keptuvės ir padėkite jas ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad absorbuotumėte alyvos perteklių.
  9. Patiekite keptos tilapijos filė, lydimos ryžių, salotų ar daržovių.
  10. Parengta! Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti skaniai keptos tilapijos filė. Šis receptas puikiai tinka greitai ir skaniems pietums ar vakarienei. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

    geras apetitas!

Scroll to Top