Contents
Kaip padaryti kukurūzų caldinha
Įvadas
Kukurūzų Caldinho yra skani galimybė patekti ar užkandžiauti vakarėliuose, susitikimuose ar net paragauti šaltą dieną. Pagaminta iš paprastų ir skanių ingredientų, šį patiekalą lengva paruošti ir prašau visiems skonio. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti skanų kukurūzų sultinį.
ingredientai
- 4 ausys iš žalių kukurūzų
- 1 maltos terpės svogūnai
- 2 maltos česnako skiltelės
- 2 šaukštai sviesto
- 1 litro daržovių sultinio
- Sal pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
- česnakai susmulkinti, kad papuoštų
paruošimo režimas
- peiliu nuimkite kukurūzų grūdus nuo ausų.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
- Dar kelias minutes įpilkite kukurūzų grūdų ir pakepinkite.
- Įpilkite daržovių, druskos ir juodųjų pipirų.
- Leiskite jam virti ant vidutinės ugnies maždaug 20 minučių arba kol kukurūzai minkštins.
- Nuimkite nuo ugnies ir palaukite, kol jis šiek tiek atvės.
- Perkelkite mišinį į maišytuvą ir plakite iki masės.
- Grąžinkite kremą į keptuvę ir vėl įkaitinkite.
- Patikrinkite prieskonius ir prireikus pritaikykite.
- Patiekite karštą kukurūzų sultinį, papuoštas kapotais česnakais.
variacijos
Kukurūzų sultinys gali būti pritaikytas pagal jūsų skonį. Galite pridėti tarkuoto sūrio, traškios šoninės, pirštų pipirų ar net pakeisti daržovių sultinį vištienos sultiniu. Naudokite savo kūrybiškumą ir išbandykite įvairius ingredientų derinius.
Išvada
Kukurūzų sultinys yra universalus ir skanus pasirinkimas tarnauti kaip įėjimas ar užkandis. Turėdami nedaug ingredientų ir paprastą paruošimo būdą, galite nustebinti savo svečius skaniu patiekalu. Vykdykite instrukcijas šiame straipsnyje ir mėgaukitės kukurūzų skoniu praktiniame ir nenugalimame recepte.