Kaip pasigaminti rūkytos dešros

Kaip pasigaminti rūkytą dešrą

Rūkyta dešra yra skanus patiekalas, kurį labai vertina daugelis žmonių. Jei jums patinka paragauti šio skanėsto ar specialių patiekalų subtilumo, kaip būtų išmokti patys pasigaminti savo rūkytą dešrą namuose? Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti šį malonumą. Patikrinkite!

būtini ingredientai:

  • 1 kg maltos kiaulienos;
  • 200 g lašinių;
  • 2 šaukštai druskos;
  • 2 šaukštai saldžių paprikų;
  • 1 šaukštas česnako miltelių;
  • 1 šaukštas juodųjų pipirų;
  • 1 šaukštas cukraus;
  • 1 arbatinis šaukštelis miltelių kmynų;
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato riešutų miltelių;
  • 1 arbatinis šaukštelis pipirų dribsniuose;
  • 1 arbatinis raudonėlis;
  • 1 šaukštelis čiobrelių;
  • 1 arbatinis šaukštelis Rosemary;
  • 1 arbatinis šaukštelis kalendros miltelių;
  • 1 arbatinis šaukštelis sauso raudonojo vyno;
  • Kiaulienos žarnos, kad įterptų dešrą;
  • malkas.

paruošimo režimas:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite maltą kiaulieną su mažais kubeliais supjaustyta lašinių.
  2. Įpilkite visų prieskonių: druska, saldus paprika, česnako miltelius, juoduosius pipirus, cukrų, kmynų miltelius, muskato riešutą, pipirų pipirus, dribsnius, raudonėlį, čiobrelius, rozmarino ir kalendros sėklą milteliuose.
  3. Gerai sumaišykite visus ingredientus iki lygaus.
  4. Į tešlą įpilkite sauso raudonojo vyno ir vėl išmaišykite.
  5. Leiskite tešlai pailsėti šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad skoniai būtų įtraukti.
  6. Kol tešla ilsisi, paruoškite kiaulienos žarnas. Gerai nuplaukite tekančiame vandenyje ir mirkykite šaltame vandenyje apie 30 minučių.
  7. Po poilsio užpildykite vidų
  8. Suriškite kulinarinės styginių dešrelių galus, palikdami pakankamai vietos tarp jų, kad juos būtų galima pakabinti.
  9. Pasiruoškite rūkyti naudodamiesi savo malkomis. Uždegkite ugnį ir leiskite medienai deginti iki puokštės.
  10. Pakabinkite dešreles tinkamoje vietoje rūkyti ir padėkite malkų ruožus į konteinerį žemiau jų.
  11. Palikite dešreles rūkyti maždaug 2 valandas, kartas nuo laiko juos pasukdami taip, kad jie būtų lygiai taip pat rūkomi.
  12. Po rūkymo laiko išimkite dešreles iš svetainės ir leiskite atvėsti.
  13. Tai paruošta jūsų naminei rūkytai dešrai! Dabar tiesiog paragaukite šio malonumo.
  14. Naudodami šį paprastą ir praktinį receptą, namuose galite pasigaminti savo rūkytą dešrą. Išbandykite įvairius prieskonius ir skonius, kad jūsų dešra būtų dar ypatingesnė. Geras apetitas!

    Nuorodos:

    1. gauti kvitų homemade rūkytos dešros receptai
    2. Tudo gostoso-homemade dešra