Kaip pasigaminti skrudintą dešrą su bulvėmis

Kaip pasigaminti skrudintą dešrą su bulvėmis

Jei esate dešros ir bulvių gerbėjas, šis receptas jums puikiai tinka! Šių dviejų ingredientų derinys sukelia skaniai ir lengvai. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio paruošti skrudintą dešrą sultingomis ir skanomis bulvėmis. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g šviežios dešros
  • 4 vidutinės bulvės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vidutinio svogūno supjaustytas griežinėliais
  • 3 maltos česnako skiltelės
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis Rosemary

paruošimo režimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę 200 ° C temperatūroje
  2. Kepimo inde padėkite nuluptas ir supjaustykite bulves.
  3. Bulves lašinkite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska, pipirais, paprika ir rozmarinu. Gerai išmaišykite, kad jie būtų pagardinami lygiaverčiais.
  4. Kepkite bulves maždaug 20 minučių arba iki auksinės ir minkštos.
  5. Kol bulvės kepa, keptuvėje įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir paruduokite svogūną ir česnaką.
  6. Į keptuvę įpilkite šviežios dešros ir keletą minučių virkite, nuolat maišydami, kol auksiniai išorėje ir iškeps viduje.
  7. Išimkite bulves iš krosnies ir uždėkite dešrą ant jų ant kepimo indo.
  8. Vėl kepkite dar 10 minučių arba tol, kol dešra bus gerai iškepta.
  9. Tarnaukite karštai ir mėgaukitės!
  10. Šis keptos dešros receptas su bulvėmis puikiai tinka greitai ir skaniems pietums ar vakarienei. Jei norite, galite lydėti žalias salotas ar baltus ryžius. Išbandykite ir nustebinkite rezultatu!

    geras apetitas!

    Šaltinis:

Scroll to Top