Kaip pasigaminti sūrio lustą
Sūrio drožlė yra skanus tipiškas Paragvajaus subtilumas, pagamintas iš saldžių miltų, sūrio ir sviesto. Tai unikali ir nenugalima sūrio duona. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip namie pasigaminti sūrio lustą. Nagi!
ingredientai:
- 500 g saldus pabarstykite
- 250 g tarkuoto pusės -Cure sūrio
- 200 g sviesto kambario temperatūroje
- 3 kiaušiniai
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
paruošimo režimas:
- Įkaitinkite orkaitę 180 ° C temperatūroje
- Į didelį dubenį įdėkite saldų pabarstymą ir druską.
- Įpilkite sviesto kambario temperatūroje ir gerai išmaišykite iki trupinių.
- Įpilkite tarkuoto sūrio ir vėl išmaišykite.
- Įtraukite kiaušinius atskirame dubenyje ir šiek tiek plakite.
- Įpilkite kiaušinių į Chipa masę ir sumaišykite iki vienalytės masės
- rankomis formuokite mažus rutulius su tešla ir įdėkite į suteptą kepimo indą.
- Kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes arba tol, kol traškučiai bus auksiniai.
- Išimkite iš krosnies ir leiskite atvėsti prieš pat patiekdami.
Dabar jūs žinote, kaip pasigaminti sūrio lustą! Šis receptas puikiai tinka užkandžiauti popietėje arba tarnauti kaip užkandis vakarėlyje. Pabandykite nustebinti šio malonumo skoniu Paragvaju!
patarimas: Galite pakeisti receptą pridėdami kitų rūšių sūrio, pavyzdžiui, varškės sūrio ar minas sūrio. Tai taip pat skanu!
Išbandykite šį receptą ir pasidalykite juo su savo draugais ir šeima. Aš tikiu, kad visiems tai patiks!
<
<Žmonės taip pat klausia> – „Koks yra sūrio lusto šaltinis?“
<žinių skydelis> – sūrio lusto informacija.
<Žr. Rezultatai apie> – Žr. Daugiau rezultatų apie sūrio lustą.