Kaip padaryti česnako orą nuskusti
porai yra universalus ir skanus ingredientas, kurį galima naudoti įvairiuose receptuose. Paprastas ir skanus būdas jį paruošti yra pakepintas. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip pasigaminti tobulus troškintus poras.
ingredientai:
- 2 Garuses
- 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 maltos česnako skiltelės
- Sal pagal skonį
- Karalystės pipirai pagal skonį
paruošimo režimas:
- Gerai nuplaukite česnaką, kad pašalintumėte nešvarumus. Supjaustykite juos plonomis griežinėliais.
- Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės ugnies.
- Kelias minutes pridėkite pjaustytą česnaką ir pakepinkite, kol lengvai auksinė.
- Į keptuvę įpilkite porų pjūvių ir gerai išmaišykite su troškintu česnaku.
- Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
- Sumažinkite ugnį iki vidutinio žemo ir uždenkite keptuvę. Leiskite jam virti apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydamas.
- Po šio laiko įsitikinkite, kad poros yra minkštos. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
- Nuimkite nuo šilumos ir patiekite česnaką.
Troškinti porai yra skani ir sveika galimybė pridėti skonį jūsų patiekalams. Jis labai gerai derinamas su mėsa, makaronais, sriubomis ir salotomis. Išbandykite šį receptą ir mėgaukitės visu šio nuostabaus ingrediento skoniu ir pranašumais!
geras apetitas!