Kaip pasigaminti vištienos farofa
„Chicken Farofa“ yra skanus ir lengvai gaminamas patiekalas, puikiai tinka lydėti įvairius patiekalus. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus paprastą ir skanų receptą, kurį galite pasiruošti namuose. Nagi!
ingredientai:
- 500 g susmulkintos vištienos
- 2 puodeliai kasavos miltų
- 1 susmulkintas svogūnas
- 2 maltos česnako skiltelės
- 2 šaukštai sviesto
- Sal pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
- Smulkintos petražolių pagal skonį
paruošimo režimas:
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną bei česnaką iki auksinės.
- Įpilkite susmulkintos vištienos ir pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį. Kelias minutes pakepinkite, kol vištiena bus gerai pagardinta.
- Palaipsniui pridėkite manijos miltus, visada maišydami, kad nešok.
- Maišykite, kol trupinėlis bus labai auksinis ir traškus.
- Išjunkite ugnį ir įpilkite pjaustytų petražolių, gerai maišydami.
- Patiekite vis dar karštą vištienos farofą ir mėgaukitės!
„Chicken Farofa“ yra puiki galimybė lydėti kepsnines, feijoadas, ant grotelių ir dar daugiau. Tai suteikia ypatingo skonio patiekalams ir yra labai universalus. Taip pat pabandykite pridėti kitų ingredientų, tokių kaip šoninė, dešra ar daržovės, kad jūsų trupiniai būtų dar skanesni.
Tikimės, kad jums patiko šis vištienos trupinių receptas. Dabar tiesiog nešvarios rankos ir džiuginkite šį tradicinį ir skanų patiekalą. Geras apetitas!