Kaip šlifuoti nagą

Kaip teisingai šlifuoti nagą

Sandinimo nagai yra esminė rankos priežiūros rutina dalis. Tai ne tik palieka juos gražią formą, bet ir padeda išvengti pertraukų ir traškučių. Šiame straipsnyje mes išmokysime, kaip teisingai šlifuoti nagus, žingsnis po žingsnio.

1 žingsnis: Pasirinkite tinkamą švitrinį popierių

Rinkoje yra įvairių švitrinių popierių rūšių, tokių kaip popierius, metalas, stiklas ir net elektrinis. Norint saugiai ir efektyviai šlifuoti nagus, rekomenduojama naudoti popieriaus ar stiklo švitrinį popierių. Jie yra minkštesni ir mažiau linkę padaryti nagų pažeidimą.

2 veiksmas: pašalinkite emalį

Jei turite nagų laką, visiškai nuimkite jį, kol jis pradeda smėliuoti. Emalis gali apsunkinti procesą ir taip pat dažyti švitrinį popierių.

3 veiksmas: nustatykite formatą

Prieš pradėdami šlifuoti, nuspręskite, kurį formatą norite duoti savo nagams. Dažniausios galimybės yra kvadratinės, suapvalintos ar migdolų formos. Pasirinkite jums labiausiai patinkantį formatą ir judėkite toliau.

4 žingsnis: Smėlis švelniai

Dabar laikas pradėti šlifuoti. Laikykite švitrinį popierių tvirtai, bet švelniai, ir pradėkite šlifuoti nagus minkštais ir ištisiniais judesiais. Nepamirškite visada šlifuoti ta pačia kryptimi, vengiant judesių pirmyn ir atgal, nes tai gali susilpninti jūsų nagus.

5 žingsnis: Dėmesys kampeliams

Nagų kampai taip pat nusipelno ypatingo dėmesio. Nepamirškite juos sklandžiai nušlifuoti, kad jie nebūtų nukreipti ir lengvai sulaužyti.

6 žingsnis: užbaikite poliravimo švitriniu popieriumi

Kad jūsų nagai būtų dar gražesni ir lygesni, naudokite poliravimo švitrinį popierių. Tai padeda pašalinti mažus trūkumus ir palieka nagų paviršių vienodesnį.

7 žingsnis: drėkinkite rankas ir odeles

Po šlifavimo nagų svarbu sudrėkinti rankas ir odeles. Naudokite drėkinamąjį kremą ar aliejų specifinį aliejų, švelniai masažuodami.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai šlifuoti nagus, šią priežiūrą galite įtraukti į savo grožio rutiną. Nepamirškite visada naudoti švario ir kokybiško švitrinio popieriaus, o šlifuodami nepersistenkite. Jūsų nagai bus gražūs ir sveiki!

Scroll to Top