Kaip subręsti plaukus tonizuojant

Kaip subręsti plaukus tonizuojant

Jei ieškote praktinio ir efektyvaus būdo atspalvinti plaukus, dažai gali būti idealus sprendimas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip atlikti šį procesą namuose, naudoti teisingus produktus ir sekti geriausius metodus. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte viską, ką reikia žinoti!

1 žingsnis: Pasirinkite tinkamą tonerį

Pirmasis jūsų plaukų tonizavimo žingsnis yra pasirinkti tinkamą tonerį jūsų norimam plaukų tipui ir spalvai. Rinkoje yra keletas variantų, todėl svarbu perskaityti informaciją apie produktą ir pasirinkti tą, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius.

2 žingsnis: paruoškite plaukus

Prieš tepdami dažą, būtina teisingai paruošti plaukus. Nuplaukite jį giliu valymo šampūnu, kad pašalintumėte produkto likučius ir atidarytumėte plaukų odeles. Tada šiek tiek išdžiovinkite rankšluosčiu, palikdami drėgną.

3 žingsnis: Apsaugokite odą

Prieš pradėdami tepti dažus, apsaugokite odą aplink plaukus. Norėdami sukurti barjerą tarp produkto ir odos, naudokite drėkinamąjį kremą ar aliejų, vengiant nepageidaujamų dėmių.

4 žingsnis: pritaikykite tonerį

Dabar atėjo laikas toneriui pritaikyti laidams. Padalinkite plaukus į sruogas ir tolygiai tepkite produktą, naudodami šepetėlį arba rankomis, apsaugotomis pirštinėmis. Būtinai uždenkite visus laidus nuo šaknies iki galiukų.

5 veiksmas: palaukite veiksmo laiko

Kiekvienas toneris turi konkretų veiksmų laiką, kurį reikia gerbti, norint gauti norimą rezultatą. Patikrinkite produkto instrukcijas ir palaukite nurodyto laiko prieš pereidami prie kito žingsnio.

6 žingsnis: nuplaukite ir apdaila

Po veiksmo laiko gausiai nuplaukite plaukus šiltu ar šaltu vandeniu, pašalindami visą tonerį. Tada tepkite kondicionierių, kad užklijuotumėte laidų odeles ir pateiktumėte hidrataciją.

Parengta! Dabar jūs žinote, kaip subręsti plaukus tonizuodami. Visada nepamirškite vykdyti produkto instrukcijų ir prieš visišką pritaikymą atlikite „Strand“ testą, kad išvengtumėte galimų alerginių reakcijų. Su kantrybe ir priežiūra galėsite gauti nuostabų rezultatą ir atnaujinti savo plaukų išvaizdą!

Scroll to Top