kaip aš jaučiuosi

Kaip aš jaučiuosi

Šiandien noriu pasidalinti su jumis, kaip aš jaučiuosi skirtingais savo gyvenimo aspektais. Svarbu išreikšti savo jausmus ir emocijas, kad geriau suprastum save, taip pat susisiekti su kitais. Taigi, ateik!

santykiai

Kalbant apie santykius, jaučiuosi palaiminta, kad aplink mane yra nuostabių žmonių. Turiu ištikimų draugų ir mylinčios šeimos, palaikančios mane visose situacijose. Šie reikšmingi ryšiai suteikia džiaugsmo ir paguodos mano gyvenime.

darbas

Profesinėje srityje jaučiuosi išsipildęs. Man pasisekė dirbti rajone, kuris įsimyli ir mane nuolat meta iššūkį. Su kiekvienu pasiekimu ir mokymu jaučiuosi pasididžiavimo ir pasitenkinimo jausmas. Tačiau aš taip pat susiduriu su streso ir spaudimo akimirkomis, tačiau tai yra augimo ir profesinio tobulėjimo dalis.

self -esteem

Self -ETEME yra tai, ko kovoju kasdien. Kartais jaučiuosi užtikrintai ir galiu susidurti su bet kokiu iššūkiu, kurį mane kelia gyvenimas. Tačiau taip pat yra atvejų, kai nesaugumas ir savęs kritika perima mane. Tai nuolatinis priėmimo ir savęs paleidimo procesas.

balansas

Rasti pusiausvyrą visose mano gyvenimo srityse yra nuolatinis iššūkis. Kartais jaučiuosi priblokštas kasdienio gyvenimo reikalavimų ir spaudimo patenkinti visas mano pareigas. Tačiau aš mokausi prioritetuoti savo gerovę ir nustatyti sveikas ribas, kad pasiekčiau pusiausvyrą tarp darbo, laisvalaikio ir savęs priežiūros.

dėkingumas

Galiausiai jaučiu labai dėkingumą už viską, ką turiu, ir už visą patirtį, kurią gyvenau. Net ir sunkiausiais laikais galiu rasti ką nors, už ką būti dėkingas. Dėkingumas padeda man išlaikyti teigiamą perspektyvą ir vertinti mažus gyvenimo dalykus.

Trumpai tariant, jaučiuosi palaiminta, įgyvendinta, ieškau pusiausvyros ir nuolat asmeniškai augdamas. Savo jausmų išreiškimas yra savęs žinių ir ryšio su kitais forma. Tikiuosi, jūs taip pat galėsite apmąstyti, kaip jaučiatės, ir rasti būdų, kaip ugdyti pilną ir reikšmingą gyvenimą.

Scroll to Top