Kaip pasigaminti karamelės bulvių

Kaip pasigaminti karamelės bulvę

Jei esate bulvių gerbėjas ir mėgstate išbandyti įvairius skonius, karamelės bulvės yra skani ir lengvai pasirinkta. Šiame tinklaraštyje mes žingsnis po žingsnio išmokysime jus paruošti šį nenugalimą receptą. Nagi!

ingredientai:

  • 500 g bulvių
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • Juodieji pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite lupti bulves ir supjaustykite jas plonomis griežinėliais.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.
  3. Įpilkite cukraus ir maišykite, kol jis visiškai ištirps.
  4. Į keptuvę sudėkite bulvių griežinėlius ir švelniai išmaišykite, kad jos būtų gerai suvyniotos į sviesto ir cukraus mišinį.
  5. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  6. Leiskite jam virti ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, retkarčiais pamaišydami, kad bulvės nepriliptų prie keptuvės dugno.
  7. Kai bulvės yra auksinės ir karamelizuojamos, jos yra pasirengusios patiekti.
  8. Caramel Bulvė yra puikus sekimas -mėsos, paukštienos ir žuvies pasirinkimas. Jo saldus skonis ir traški tekstūra užkariaus jūsų skonio pumpurus. Išbandykite šį receptą ir nustebinkite!

    Papildomi patarimai:

    Kad jūsų bulvių karamelė būtų dar skanesnė, galite pridėti prieskonių, tokių kaip paprika, rozmarinas ar česnako milteliai. Šie ingredientai suteiks plokštelei ypatingai.

    Taip pat galima pakeisti receptą naudojant saldžias bulves, o ne tradicines bulves. Rezultatas bus toks pat skanus ir su šiek tiek saldaus skonio.

    Dabar, kai žinote, kaip gaminti karamelines bulves, mėgaukitės išbandyti šį receptą namuose ir nustebinti savo šeimą bei draugus. Geras apetitas!

Scroll to Top