Kaip išmatuoti 50 ml šaukšte

Kaip išmatuoti 50 ml šaukšte

Skysčių matavimas yra būtinas daugelyje receptų. Tačiau ne visada turime pusiausvyrą ar skystą skaitiklį. Tokiais atvejais galime kreiptis į įprastus virtuvės indus, tokius kaip šaukštai, kad atliktume reikiamus matavimus. Šiame straipsnyje parodysime, kaip išmatuoti 50 ml naudojant šaukštus.

šaukštai

Šaukštis yra įprastas virtuvės indas ir gali būti naudojamas skysčiams matuoti. Tačiau svarbu atsiminti, kad šaukšto gebėjimai gali skirtis atsižvelgiant į šalį ar prekės ženklą. Vidutiniškai vienas šaukštas yra apie 15 ml

Norint išmatuoti 50 ml, naudojant šaukštus, jums reikės maždaug 3 šaukštų. Nepamirškite išlyginti šaukšto peiliu ar kitu indu, kad būtų galima tiksliai išmatuoti.

šaukštelis

Šaukštelis yra mažesnis už šaukštą ir taip pat gali būti naudojamas skysčiams matuoti. Vidutiniškai šaukštelis turi apie 5 ml

Naudojant šaukštelius 50 ml išmatuoti, jums reikės maždaug 10 pilnų šaukštelių. Kaip ir šaukšteliu, svarbu išlyginti šaukštą, kad būtų galima tiksliau išmatuoti.

kitos parinktys

Jei neturite šaukštų ar šaukštelių, yra ir kitų galimybių išmatuoti 50 ml. Vienas iš jų yra naudoti metro stiklą, jei ją turite namuose. Tiesiog užpildykite skaitiklio stiklą iki 50 ml žymos.

Kitas variantas yra naudoti virtuvės švirkštą. Virtuvės švirkštai yra specialiai sukurti norint tiksliai išmatuoti nedidelį skysčių kiekį. Tiesiog sureguliuokite švirkštą iki 50 ml ir siekkite norimo skysčio.

Trumpai tariant, 50 ml matmenys šaukštuose gali būti šiek tiek netikslūs, tačiau naudojant TBSP ar šaukštelius ir teisingai išlygindami juos, galite gauti apytikslį matavimą. Jei įmanoma, visada rekomenduojama naudoti skysčio matuoklį arba skalę tikslesniems matavimams.

Scroll to Top