Kaip padaryti 2 mėnesių kūdikį gauti snapą

Kaip priversti 2 mėnesius kūdikį paimti purkštuką

Kai reikia maitinti 2 mėnesių kūdikį, tėvai dažnai susiduria su iššūkiais, ypač kai reikia priversti kūdikį paimti buteliuko purkštuką. Kai kuriems kūdikiams gali būti sunku prisitaikyti prie buko, kuris gali būti nusivylęs tėvams. Tačiau yra keletas strategijų, kurios gali padėti palengvinti šį procesą. Šiame straipsnyje mes išnagrinėsime keletą naudingų patarimų, kaip padaryti 2 mėnesių kūdikį, gaukite snapą.

1. Pasirinkite dešinįjį purkštuką

Buteliuko purkštuko pasirinkimas yra labai svarbus užtikrinant, kad kūdikis jaustųsi patogiai žindantis. Rinkoje yra įvairių rūšių purkštukų, tokių kaip lėtas, vidutinis ir greitas srautas. 2 mėnesių kūdikiui rekomenduojama pradėti nuo lėto srauto purkštuko, nes šis imituoja natūralų žindymą ir neleidžia kūdikiui jaustis priblokštas.

2. Įkaitinkite purkštuką

Prieš siūlydami kūdikio buteliuką, verta sušildyti snapą. Tai galima padaryti keletą minučių pasinerdamas į šiltą vandenį. Šiltas purkštukas gali būti patrauklesnis kūdikiui ir padėti palengvinti perėjimą nuo žindymo į butelį.

3. Tinkama padėtis

Taip pat svarbu ir tinkama padėtis maitinant kūdikį. Laikykite kūdikį pusiau colio padėtyje, šiek tiek aukšta galva. Tai padeda neleisti pienui tekėti per greitai ir sukelti diskomfortą kūdikiui. Įsitikinkite, kad snapas yra kūdikio burnoje, paliesdamas burnos dangų, kad jis galėtų tinkamai čiulpti.

4. Kantrybė ir atkaklumas

Kai kuriems kūdikiams normalu, kad pradžioje priešinsis buteliui. Tokiais atvejais svarbu turėti kantrybės ir atkaklumo. Pabandykite pasiūlyti buteliuką ramybės ir ramybės laikais, kai kūdikis yra alkanas, bet nėra susierzinęs. Jei kūdikis atsisako snapo, neverskite. Bandykite dar kartą kitu metu.

5. Palaipsniui įveskite

Jei kūdikis nenorėtų sugauti snapo, galite pabandyti jį pristatyti palaipsniui. Pradėkite nuo buteliuko buko kaip žaislo, leisdami kūdikiui jį tyrinėti rankomis ir burnoje. Tai gali padėti susipažinti su objektu prieš bandant jį pamaitinti su buteliu.

Išvada

Padarant 2 mėnesių kūdikį, paimdamas buteliuko antgalis, gali prireikti laiko ir kantrybės. Svarbu atsiminti, kad kiekvienas kūdikis yra unikalus ir gali šiek tiek laiko prisitaikyti prie naujos patirties. Išbandykite įvairius metodus ir galite pritaikyti. Jei turite nuolatinį susirūpinimą dėl savo kūdikio maitinimo, visada rekomenduojama pasitarti su pediatru dėl tinkamų patarimų.

Scroll to Top