Kaip paslėpti „Instagram“ svarbiausius dalykus

Kaip paslėpti „Instagram“ svarbiausius dalykus

„Instagram“ yra vienas populiariausių socialinių tinklų šiandien, leidžiantis vartotojams bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus su savo pasekėjais. Viena iš įdomių platformos funkcijų yra svarbiausi įvykiai, leidžiantys organizuoti ir parodyti mėgstamas istorijas į jūsų profilį. Tačiau kartais gali būti, kad dėl tam tikrų priežasčių norite paslėpti šiuos svarbiausius dalykus. Šiame straipsnyje parodysime, kaip jūs galite tai padaryti.

1 žingsnis: Prieiga prie savo profilio

Atidarykite „Instagram“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir prisijunkite prie savo paskyros. Tada bakstelėkite savo profilio piktogramą, esančią apatiniame dešiniajame ekrano kampe.

2 veiksmas: prieiga prie svarbiausių dalykų

Savo profilyje pamatysite skyrių pavadinimu „Svarbiausi dalykai“, esančius tiesiai po savo biografija. Palieskite šį skyrių, kad pasiektumėte visus esamus svarbiausius dalykus.

3 žingsnis: pasirinkite paryškinimą, kurį norite paslėpti

Ekrane ekrane pamatysite visų jūsų sukurtų akcentų sąrašą. Palieskite akcentą, kurį norite paslėpti.

4 žingsnis: Redaguokite paryškintus nustatymus

Atidarę paryškinimą, apatiniame dešiniajame ekrano kampe pamatysite trijų taškų piktogramą. Bakstelėkite šią piktogramą, kad atidarytumėte paryškintų sąrankos parinktis.

5 žingsnis: paslėpkite paryškinimą

Konfigūracijos parinktyse rasite parinktį „Slėpti paryškinti“. Palieskite šią parinktį, kad paslėptumėte pasirinktą paryškinimą.

6 žingsnis: patvirtinkite veiksmą

Bus rodomas patvirtinimo pranešimas, kuriame klausiate, ar esate tikri, kad norite paslėpti akcentą. Palieskite „Slėpti“, kad patvirtintumėte veiksmą.

Parengta! Dabar pasirinktas paryškinimas bus paslėptas nuo jūsų profilio. Atminkite, kad tik galite pamatyti paslėptą paryškinimą, nes jis nebebus rodomas jūsų pasekėjams.

Svarbu paminėti, kad bet kuriuo metu galite anuliuoti šį veiksmą, atlikdami tuos pačius veiksmus ir pasirinkdami parinktį „Parodyti paryškinti“ paryškinimo nustatymuose.

Tikimės, kad šis straipsnis buvo naudingas norint išmokti paslėpti „Instagram“ svarbiausius dalykus. Atminkite, kad tai yra naudinga galimybė išlaikyti jūsų profilį organizuotą ir suasmenintą pagal jūsų pageidavimus. Pabandykite paslėpti ir rodyti skirtingus svarbiausius dalykus, kad rastumėte geriausią būdą pateikti savo istorijas savo pasekėjams.

Scroll to Top