Kaip atrodyti garsiau

Kaip atrodyti garsiau: patarimai ir gudrybės, norint uždirbti kelis centimetrus daugiau

Ar jūs kada nors norėjote būti šiek tiek aukštesnis? Daugelis žmonių nori šio noro ir ieško būdų, kaip atrodyti aukščiau. Nors ūgį daugiausia lemia genetika, yra keletas patarimų ir gudrybių, kurie gali padėti sukurti aukštesnio lygio iliuziją. Šiame straipsnyje mes ištirsime keletą strategijų, kurios gali priversti jus atrodyti garsiau.

dėvėkite drabužius, kurie pailgina siluetą

Vienas veiksmingiausių būdų atrodyti garsiau yra pasirinkti drabužius, sukuriančius silueto tempimo iliuziją. Štai keletas patarimų:

  • Dėvėkite drabužius su vertikaliomis juostelėmis, nes jos padeda sukurti aukščio jausmą.
  • Venkite drabužių su dideliais atspaudais, nes jie gali atrodyti mažesni.
  • Vietoj plačių gabalų rinkitės pakoreguotus drabužius, nes platus drabužiai gali atrodyti mažesni ir tempti.
  • Dėvėkite kulno batus, tokius kaip batai ar sportbačiai su aukštesniais padais.

priimti gerą laikyseną

laikysena taip pat vaidina svarbų vaidmenį tokiu būdu, kaip jūs suprantate ūgį. Stuburą laikykite tiesiai, pečius atgal ir eikite aukštyn. Venkite lenkimo, nes tai gali atrodyti žemiau. Taip pat sustiprinus užpakalinius raumenis, galite padėti pagerinti laikyseną ir sukurti aukštesnę išvaizdą.

tempimas

tempimo pratimai gali padėti pagerinti lankstumą ir laikyseną, o tai gali prisidėti prie didesnės išvaizdos. Patirties pratimai, tokie kaip joga ar pilates, pabrėžiantys raumenų tempimą ir stiprinimą.

Naudokite makiažo triukus

Makiažas taip pat gali būti sąjungininkas, ieškantis aukštesnės išvaizdos. Štai keletas patarimų:

  • Naudokite bronzaną, kad sukurtumėte šešėlius veido šonuose, o tai gali padėti sukurti plonesnį ir pailgesnį vaizdą.
  • Pažymėkite akis makiažu, kad nukreiptumėte dėmesį iš ūgio.
  • Norėdami suteikti pilnesnių lūpų iliuziją, naudokite lengvus lūpų dažus, kurie gali padėti subalansuoti veido proporciją.

pasitikėk savimi

Galiausiai atminkite, kad ūgis neapibrėžia, kas tu esi kaip žmogus. Pasitikėjimas savimi yra vienas geriausių būdų atrodyti garsiau. Laikykitės užtikrintos laikysenos, šypsokitės ir būkite savimi. Juk tikrasis aukštis yra požiūris.

Tikimės, kad šie patarimai ir gudrybės gali padėti jums atrodyti garsiau. Atminkite, kad ūgis dar ne viskas ir kad svarbiausia yra jaustis gerai. Priimkite save tokį, koks esate, ir kuo geriau išnaudoti savo unikalias savybes!

Scroll to Top