Kaip perduoti plaktą kremą ant pyrago

Kaip perduoti plaktą kremą ant pyrago

Plakto grietinėlės pravažiavimas gali atrodyti kaip paprasta užduotis, tačiau norint užtikrinti puikų rezultatą, reikia šiek tiek atsargiai. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio profesionaliai tepti plaktą kremą ir padaryti jūsų pyragą dar skanesnį ir gražesnį.

1 žingsnis: Paruoškite plaktą kremą

Pirmasis žingsnis yra paruošti plaktą kremą. Galite pasirinkti nusipirkti paruoštą kremą, kurį plakta kremą, arba pasigaminti savo namuose. Norėdami, kad namai būtų plaktos grietinėlės, jums reikės:

  • 500 ml šalto šalto kremo
  • 4 šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esmė (neprivaloma)

Į dubenį sudėkite šalto kremo ledus ir įpilkite cukraus ir vanilės esmės. Maišykite maišytuvu vidutinio greičio greičiu, kol tvirta. Būkite atsargūs, kad per daug muštumėte ir padarytumėte plaktą kremą sviestu.

2 žingsnis: Paruoškite pyragą

Prieš pravažiuodami plaktą kremą, įsitikinkite, kad pyragas yra visiškai šaltas. Jei reikia, leiskite pyragui kelioms valandoms ar net per naktį atvėsti. Tai neleis plakta kremui tirpinti ar slysti.

3 žingsnis: užtepkite ploną plaktos grietinėlės sluoksnį

Prieš tepdami galutinį plaktos grietinėlės dangtelį, svarbu pritaikyti ploną sluoksnį pyragui užklijuoti. Tai padės užkirsti kelią trupiniams maišyti su galutiniu plaktu kremu. Naudokite mentelę, kad išplaktumėte plaktą kremą per torto paviršių, visiškai uždengdami.

4 žingsnis: pritaikykite galutinę plaktos kremo

aprėptį

Dabar atėjo laikas pritaikyti galutinę plakta aprėptį. Ant pyrago viršaus uždėkite gausų kiekį plaktos grietinėlės ir, naudodamiesi mentele, pradėkite plepėti plakta grietinėlę į kraštus, tolygiai uždengdami visą pyragą. Jei norite, galite turėti dekoratyvinį poveikį torto viršuje su mentele.

5 žingsnis: papuoškite pyragą

Užtepę plaktą kremą, galite papuošti pyragą taip, kaip jums labiau patinka. Naudokite šviežius vaisius, šokolado drožles, spalvingus konditerijos gaminius ar bet kokią kitą jūsų pasirinktą dekoravimą. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir padarykite pyragą dar gražesnį ir apetitą.

Dabar, kai žinote, kaip plakti pyragą, laikas jį įgyvendinti ir nustebinti svečius skaniu ir gerai dekoruotu pyragu. Nepamirškite laikyti torto šaldytuve, kad plakta grietinėlė būtų tvirta ir gaivi. Geras apetitas!

Scroll to Top