Kaip perduoti kostiumą

Kaip išlaikyti kostiumą: patarimai ir gudrybės, kaip išlaikyti savo vėliavos vėliavą

Išleidimas kostiumui gali atrodyti kaip sudėtinga užduotis, tačiau tinkamai ir šiek tiek praktikos galite išlaikyti savo kostiumą nepriekaištingą ir profesionalią išvaizdą. Šiame straipsnyje mes pasidalysime patarimais ir gudrybėmis, padedančiais efektyviai perduoti savo kostiumą ir gauti puikių rezultatų.

reikalingi elementai:

  • Pravažiavimo lenta
  • Garų geležis
  • Ieškinio apsaugos viršelis
  • distiliuotas vanduo
  • minkštas šerių šepetėlis

žingsnis po žingsnio:

1. Paruoškite aplinką:

Prieš pradėdami perduoti kostiumą, įsitikinkite, kad aplinka yra švari ir be objektų, galinčių sutrikdyti procesą. Taip pat įsitikinkite

2. Patikrinkite priežiūros instrukcijas:

Prieš pradėdami kostiumo perdavimo procesą, patikrinkite priežiūros instrukcijas, esančias vidinėje kostiumo etiketėje. Kai kuriems kūriniams gali prireikti ypatingos priežiūros, pavyzdžiui, vengti garo geležies naudojimo jautriuose audiniuose.

3. Paruoškite garo geležį:

Užpildykite garų geležies rezervuarą distiliuotu vandeniu ir įjunkite tinkamą jūsų kostiumo audinio temperatūrą. Palaukite keletą minučių, kol geležis sušils ir pagamins pakankamai garų.

4. Pradėkite nuo striukės galo:

Padėkite striukę ant lentos, kad praeitumėte, kai nugara nukreipta į viršų. Naudokite garo geležies, kad švelniai praleistumėte nugarą, pradedant nuo apykaklės ir žemyn link apvalkalo. Venkite ilgą laiką palikti geležies stovėjimą viename taške, kad išvengtumėte audinio pažeidimo.

5. Perduokite rankoves:

Tada pasukite striukę ir perduokite rankoves. Būtinai gerai ištempkite audinį, kad išvengtumėte raukšlių. Geležinė, judindami jį nuo peties link rankovės apvalkalo.

6. Pereikite prie striukės priekio:

Pravažiavę rankoves, vėl pasukite striukę ir pereikite prie priekio. Pradėkite nuo atlapo, švelniai eidami garų geležies. Tada pereikite geležies išilgai krūtinės ir pilvo, ištiesdami audinį, jei reikia.

7. Perduokite kelnes:

Padėkite kelnes ant pravažiuojančios lentos, priekyje nukreipta žemyn. Švelniai pereikite geležies, pradedant nuo juosmens ir žemyn link apvalkalo. Ypatingą dėmesį atkreipkite į raukšles ir kišenes, užtikrindami, kad jie būtų gerai perduoti.

8. Užbaikite šepetėliu:

Išleidę kostiumą, naudokite minkštą šerių šepetėlį, kad pašalintumėte bet kokius pūkelius ar laisvas likučius. Švelniai valykite audinį lengvais ir vienodais judesiais.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai praeiti kostiumą, galite išlaikyti savo kostiumą nepriekaištingą ir profesionalų žiūrėjimą į visas progas. Nepamirškite visada vykdyti gamintojo priežiūros instrukcijų ir reguliariai praktikuoti, kad patobulintumėte drabužių įgūdžius.

Tikimės, kad šie patarimai buvo naudingi! Jei turite klausimų ar norite pasidalyti savo konkurso metodais, palikite komentarą žemiau.

Scroll to Top