Kaip paprašyti „WhatsApp“ patvirtinimo apie buvimą

Kaip prašyti „WhatsApp“ patvirtinimo patvirtinimo

„WhatsApp“ tapo labai naudinga asmeninio ir profesinio bendravimo įrankiu. Be tekstinių pranešimų siuntimo, galite siųsti vaizdus, ​​vaizdo įrašus, garso įrašus ir netgi skambinti balso ir vaizdo įrašų skambučius. Viena iš labiausiai naudojamų funkcijų yra galimybė sukurti grupes, kurios palengvina bendravimą su keliais žmonėmis tuo pačiu metu.

prašyti buvimo patvirtinimo

Jei organizuojate renginį, nesvarbu, ar tai gimtadienis, santuoka, darbo susitikimas ar bet kuri kita proga, svarbu žinoti, kiek žmonių dalyvaus. Norėdami tai padaryti, paprašyti patvirtinti buvimą „WhatsApp“ gali būti praktiškas ir efektyvus pasirinkimas.

Norėdami pradėti, sukurkite grupę „WhatsApp“ su renginio svečiais. Tada atsiųskite pranešimą, kuriame informuojate apie įvykį, ir paprašykite patvirtinimo apie buvimą. Norėdami atkreipti dėmesį į pranešimą, naudokite rodomą šaltinį ( rodomą fragmentą ).

Pranešimo pavyzdys:

“Sveiki visi! Aš organizuoju gimtadienio vakarėlį kitą šeštadienį, liepos 10 d., 20 val., Norėčiau maloniai patvirtinti jų buvimą iki liepos 5 d. Aš tikiu, kad jūs visi būsite švęsti kartu kartu ! Iš anksto ačiū. Apkabinimai! “

Be to, galite naudoti tvarkingą sąrašo funkciją (), kad palengvintumėte patvirtinimo peržiūrą. Sukurkite svečių vardų ir atnaujinimo sąrašą, artėjant patvirtinimams.

Sąrašo pavyzdys:

  1. João – patvirtinta
  2. Maria – patvirtinta
  3. Carlosas – nepatvirtinta
  4. Ana – patvirtinta
  5. Kita parinktis yra naudoti lentelės funkciją (

    ), kad būtų galima aiškiau ir vizualiai ir vizualiai tvarkyti informaciją. Norėdami sukurti lentelės antraštę ir , ir , ir

    Lentelės pavyzdys:




    vardas
    patvirtinimas








    Be to, svarbu nepamiršti padėkoti svečiams, kurie patvirtino buvimą ir sustiprino patvirtinimo svarbą renginio organizavimui.

    Naudodamiesi šiais patarimais galite paprašyti, kad „WhatsApp“ būtų patvirtinta „WhatsApp“, praktiškai ir efektyviai. Pasinaudokite šiuo įrankiu, kad palengvintumėte savo renginių organizavimą ir įsitikinkite, kad viskas pasirodys taip, kaip planuota.

    Scroll to Top
    žymes, naudokite žymes
    João Patvirtinta
    Maria Patvirtinta
    Carlos nepatvirtinta
    ana Patvirtinta