Kaip prarasti maisto culot

Kaip prarasti Guate: sveika mityba ir fiziniai pratimai

Įvadas

Ar jus vargina kaltė ir norite jos atsikratyti kartą ir visiems laikams? Šiame straipsnyje mes kalbėsime apie tai, kaip prarasti kaltę per sveiką mitybą ir reguliariai mankštinant. Nagi!

sveika mityba

Subalansuota dieta yra būtina norint prarasti kaltę. Svarbu vartoti maistinių medžiagų maistą ir vengti kalorijų ir blogai maistingų. Peržiūrėkite keletą patarimų:

1. Vartoti natūralų maistą

teikia pirmenybę natūraliems maisto produktams, tokiems kaip vaisiai, daržovės, daržovės, neskaldomi grūdai ir liekni baltymai. Venkite perdirbto maisto, kuriame gausu trans -riebalų ir cukraus.

2. Gerkite daug vandens

Vanduo yra labai svarbus tinkamam kūno veikimui ir padeda pašalinti toksinus. Be to, tai taip pat padeda sotumo jausmui, vengiant maisto pertekliaus.

3. Valdykite dalis

Svarbu kontroliuoti maisto dalis. Visą dieną gaminkite mažesnius ir dažnesnius patiekalus, venkite ilgai likti nevalgydami.

4. Venkite riebaus maisto

Venkite maisto, kuriame gausu sočiųjų ir trans -riebalų, tokių kaip keptas maistas, greitas maistas ir perdirbtas maistas. Pasirinkite keptą, ant grotelių keptą ar virtą preparatą.

pratimas

Be sveikos mitybos, reguliariai mankštintis yra labai svarbi norint prarasti kaltę. Peržiūrėkite keletą variantų:

1. Aerobiniai pratimai

aerobiniai pratimai yra puikūs deginti riebalus ir pašalinti kaltę. Vaikščiojimas, bėgimas, važiavimas dviračiu ir šokis yra keletas variantų, kuriuos galima įtraukti į rutiną.

2. Jėgos treniruotės

Stiprumo treniruotės, tokios kaip kultūristas ir pilates, padeda tonizuoti raumenis ir pagerinti kūno išvaizdą. Be to, labiau išsivysčię raumenys pagreitina metabolizmą, palengvindami riebalų deginimą.

3. Lokalūs pratimai

Specifiniai kaltės regiono pratimai taip pat gali būti įtraukti į rutiną. Keletas pavyzdžių yra pritūpimai, kriauklės, elastiniai ir šoninės lentos pratimai.

Išvada

Prarasti kaltę reikalauja atsidavimo ir drausmės tiek maiste, tiek mankštoje. Atminkite, kad kiekvienas asmuo yra unikalus, todėl svarbu ieškoti profesinių patarimų, kaip sudaryti jų poreikiams tinkantį planą. Atlikdami sveiką mitybą ir reguliariai mankštinatės, eisite teisingu keliu, kad atsikratytumėte kaltės ir užkariaus norimą kūną.

Scroll to Top