Kaip užpildyti Amerikos vizą

Kaip užpildyti amerikiečių vizos formą

Įvadas

Jei planuojate kelionę į JAV, greičiausiai paprašysite amerikiečių vizos. Pirmasis šio proceso žingsnis yra teisingai užpildyti užklausos formą. Šiame tinklaraštyje mes padėsime jums žingsnis po žingsnio, kaip užpildyti Amerikos vizos formą.

1 žingsnis: Prieiga prie oficialios svetainės

Norėdami pradėti prašymą užklausti už prašymą dėl prašyti prašyti prašyti iš prašyti Amerikos vizos, apsilankykite oficialioje Jungtinių Valstijų Valstybės departamento svetainėje. Čia rasite visą reikalingą informaciją ir internetinę užklausos formą.

2 veiksmas: užpildykite savo asmeninę informaciją

Formoje rasite laukų, kaip užpildyti savo asmeninę informaciją, pavyzdžiui, pavardę, gimimo datą, tautybę, adresą, be kita ko. Būtinai pateikite visą teisingą ir atnaujintą informaciją.

3 žingsnis: pateikite išsamią informaciją apie savo kelionę

Šiame formos skyriuje turėsite pateikti informaciją apie savo suplanuotą kelionę, pavyzdžiui, atvykimo ir išvykimo datą, kelionės priežastį, nakvynės vietą JAV, be kitų svarbių detalių.

4 žingsnis: Užimtumo ir kelionių istorijos informacija

Svarbu pateikti informaciją apie jūsų dabartinį užimtumą, įskaitant darbdavio vardą, poziciją ir atlyginimą. Be to, taip pat turėsite informuoti savo ankstesnes keliones, įskaitant datas ir lankomas šalis.

5 žingsnis: Atsakykite į saugumo klausimus

Amerikos vizų užklausos forma taip pat apima saugumo klausimus. Įsitikinkite, kad nuoširdžiai ir tiksliai atsakote į visus klausimus. Šie klausimai yra būtini norint įvertinti jūsų tinkamumą gauti vizą.

6 veiksmas: formos peržiūra ir pristatymas

Užpildę visą reikiamą informaciją, atidžiai peržiūrėkite formą, kad užtikrintumėte jokių klaidų ar praleidimų. Prieš siųsdami formą, įsitikinkite, kad visa informacija yra teisinga.

Išvada

Užpildę Amerikos vizos formą, gali atrodyti sudėtingas procesas, tačiau atlikus šiuos veiksmus, jūs einate teisingu keliu sėkmingai užklausai. Nepamirškite pateikti tikslios ir išsamios informacijos ir prireikus būkite pasirengę pateikti papildomų dokumentų. Sėkmės jūsų Amerikos vizos prašyme!

Scroll to Top