Kaip paruošti Paryžiaus grybus

Kaip paruošti Paryžiaus grybus

Paryžiaus grybai, dar žinomi kaip balti grybai, yra skanus ir universalus maisto gaminimo pasirinkimas. Su minkštu skoniu ir minkšta tekstūra jie gali būti naudojami įvairiuose receptuose, pradedant pagrindiniais patiekalais ir baigiant garnyrais. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus, kaip paruošti Paryžiaus grybus paprasčiausiai ir skanu.

ingredientai:

  • 250 g Paryžiaus grybų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Pusė citrinos sulčių
  • Smulkintos petražolių baigti

žingsnis po žingsnio:

1. Išvalykite grybus:

Pradėkite valydami Paryžiaus grybus. Nuimkite nešvarumus ar likučius drėgnu audiniu ar popieriniu rankšluosčiu. Venkite jų plauti, nes jie lengvai sugeria vandenį ir gali prarasti skonį ir tekstūrą.

2. Iškirpkite grybus:

Tada grybus supjaustykite plonomis griežinėliais ar kambariais, atsižvelgiant į jų dydį. Tokiu būdu jie gamins maistą tolygiau.

3. Pakepinkite grybus:

Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies. Kelias sekundes įpilkite pjaustyto česnako ir pakepinkite, kol lengvai auksiniai ir kvapnūs.

Į keptuvę įpilkite supjaustytų arba miegamojo grybų ir pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Gerai išmaišykite, kad visi grybai būtų susiję su sviestu ir prieskoniais.

4. Virkite grybus:

Leiskite grybams virti maždaug 5–7 minutes, retkarčiais maišydami. Jie turėtų būti minkšti ir auksiniai.

5. Baigti ir patiekite:

Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir grybelius lašinkite citrinos sultimis. Gerai išmaišykite, kad būtų citrusinių vaisių skonis.

Perkelkite grybus į porciją ir pabarstykite pjaustytas petražoles, kad pridėtumėte šviežumo.

Dabar paragaukite Paryžiaus grybų paruošti paprasčiausiai ir skaniai!

patarimas: pakepinti Paryžiaus grybai yra puikūs garnyrai, skirti mėsai, makaronams, risottos ir salotoms. Taip pat pabandykite pridėti juos prie sumuštinių ar omletų, kad gautumėte papildomą skonį.

Nuorodos:

Scroll to Top