Kaip paruošti išrūgų baltymus

Kaip paruošti baltymų išrūgų

Išrūgų baltymai yra labai populiarus sportininkų ir fizinio aktyvumo specialistų maisto papildas. Žinoma, kad jis yra puikus aukštos kokybės baltymų šaltinis, kuris padeda atsigauti raumenims ir liesos masės padidėjimui. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus teisingai paruošti išrūgų baltymus ir mėgautis visais jo pranašumais.

1 žingsnis: Pasirinkite tinkamą išrūgų baltymą

Rinkoje yra įvairių išrūgų baltymų rūšių, tokių kaip koncentruotas, izoliuotas ir hidrolizuotas. Kiekvienas turi specifines savybes, todėl svarbu pasirinkti tą, kuris geriausiai atitinka jūsų poreikius ir tikslus. Pasitarkite su dietologu, kuris padės jums pasirinkti šį pasirinkimą.

2 veiksmas: perskaitykite gamintojo instrukcijas

Kiekvienas išrūgų baltymų prekės ženklas gali turėti specialias paruošimo instrukcijas. Svarbu atidžiai perskaityti produkto pakuotėje esančią informaciją, kad įsitikintumėte, jog teisingai ruošiatės.

3 žingsnis: Išrūgų baltymą sumaišykite su skysčiu

Paprastai išrūgų baltymai sumaišomi su vandeniu ar pienu. Skysčio kiekis gali skirtis atsižvelgiant į norimą konsistenciją. Norėdami labiau praskiesti gėrimą, naudokite daugiau skysčio. Norėdami gauti labiau koncentruotą gėrimą, naudokite mažiau skysčio.

4 žingsnis: naudokite maišytuvą arba purtyklę

Norėdami užtikrinti, kad išrūgų baltymai būtų gerai sumaišyti, naudokite maišytuvą ar purtyklę. Šie indai padeda išvengti gabalėlių susidarymo ir padaryti gėrimą homogeniškesnį.

5 veiksmas: pridėkite kitus ingredientus (pasirenkama)

Jei norite, galite pridėti kitų ingredientų į savo išrūgų baltymus, kad jis būtų skanesnis arba padidintų jūsų poveikį. Vaisiai, avižos, jogurtas ir žemės riešutų sviestas yra keletas variantų, kuriuos galima pridėti.

6 žingsnis: iš karto po paruošimo sunaudokite

Išrūgų baltymai yra veiksmingesni, kai vartojami netrukus po paruošimo. Todėl prieš vartojant venkite gerti pasiruošę gėrimą.

Dabar, kai žinote, kaip teisingai paruošti išrūgų baltymus, mėgaukitės visais šio papildo pranašumais ir pagerinkite savo mokymo rezultatus. Visada nepamirškite pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu prieš pradėdami naudoti bet kokį maisto papildą.

Scroll to Top