Kaip paruošti troškintus kopūstus

Kaip paruošti troškintus kopūstus

Troškinti kopūstai yra skani ir sveika galimybė įtraukti į kasdienius patiekalus. Be to, kad jis lengvai tai padarys, jis yra universalus ir gali būti naudojamas kaip akompanimentas ar net pagrindinis patiekalas. Šiame straipsnyje mes išmokysime jus žingsnis po žingsnio, kaip paruošti skanius ir maistingus troškintus kopūstus.

ingredientai:

  • 1 Vidutiniai kopūstai
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 maltos terpės svogūnai
  • 2 maltos česnako skiltelės
  • Sal pagal skonį
  • Juodieji pipirai pagal skonį

paruošimo režimas:

  1. Pradėkite supjaustydami kopūstus į plonas juosteles. Gerai nuplaukite ir atidėkite.
  2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
  3. Į keptuvę įpilkite pjaustyto svogūno ir susmulkinto česnako ir pakepinkite iki auksinės.
  4. Į keptuvę įpilkite kopūstų ir gerai išmaišykite su svogūnu ir česnaku.
  5. Pagarba su druska ir juodaisiais pipirais pagal skonį.
  6. Uždenkite keptuvę ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  7. Patikrinkite, ar kopūstai yra minkšti. Jei reikia, virkite dar keletą minučių.
  8. Pašalinkite nuo ugnies ir patiekite karštą.
  9. Troškinti kopūstai yra sveika ir skani galimybė įtraukti į savo meniu. Jis gali būti patiekiamas kaip mėsos, paukštienos ar žuvies akompanimentas arba net kaip pagrindinį patiekalą, lydimą ryžių ir pupelių. Išbandykite šį paprastą receptą ir mėgaukitės visais jūsų sveikatos kopūstų pranašumais.

    geras apetitas!

Scroll to Top