Kaip gauti tarptautines aukas

Kaip gauti tarptautines aukas

Gauti tarptautines aukas gali būti puikus būdas sustiprinti socialinius projektus, padėti vargstančioms bendruomenėms ir skatinti svarbias priežastis. Vis dėlto svarbu suprasti procesus ir geriausią praktiką, norint efektyviai ir saugiai gauti šias aukas.

1. Sukurkite teisinę organizaciją

Prieš pradėdami gauti tarptautines aukas, būtina įsteigti teisinę organizaciją. Tai galima padaryti sukuriant NVO (nevyriausybinę organizaciją) arba pagrindą, atsižvelgiant į jūsų šalies įstatymus.

2. Sukurkite priimančią struktūrą

Norint gauti tarptautines aukas, būtina turėti tinkamą kvitų struktūrą. Tai gali apimti konkrečios aukų banko sąskaitos atidarymą, internetinės mokėjimo sistemos sukūrimą arba bendro finansavimo platformų naudojimą.

3. Atskleiskite savo priežastį

Norint pritraukti tarptautinius rėmėjus, svarbu efektyviai atskleisti jūsų priežastį. Naudokite socialinius tinklus, sukurkite informacinę svetainę ir siųskite informacinius biuletenius, kad pasidalytumėte savo darbo poveikiu ir skatintumėte žmones prisidėti.

4. Siūlykite tarptautines mokėjimo galimybes

palengvinkite tarptautinių donorų aukos procesą, siūlant įperkamas ir saugias mokėjimo galimybes. Priimkite tarptautines kreditines korteles, „PayPal“ ir kitus populiarius internetinius mokėjimo būdus.

5. Laikykitės mokesčių įstatymų

Patikrinkite savo šalies fiskalinius įstatymus, susijusius su tarptautinėmis aukomis. Būtinai laikykitės visų mokesčių įsipareigojimų ir prireikus pateikite donorų donorams ar įrodymus.

6. Palaikykite skaidrų ryšį

Sustatykite skaidrų bendravimą su savo tarptautiniais rėmėjais. Apie juos informuokite apie projekto pažangą, pasiektus rezultatus ir kaip naudojamos jų aukos. Tai padės ugdyti pasitikėjimą savimi ir paskatinti aukas ateityje.

7. Ačiū jūsų donorams

Nepamirškite padėkoti savo tarptautiniams rėmėjams. Siųskite suasmenintus Padėkos dienos pranešimus, viešai pripažinkite savo įmokas ir parodykite teigiamą jūsų aukų poveikį.

Išvada

Tarptautinių aukų gavimas gali būti galingas būdas sustiprinti jūsų darbą ir pakeisti pasauliniu mastu. Vykdydami šiuos patarimus ir geriausią praktiką, būsite pasirengę efektyviai ir saugiai gauti tarptautines aukas.

Scroll to Top