Kaip atkurti sulaužytą šešėlį

Kaip atkurti sulaužytą šešėlį

Ar jūs kada nors buvote nusivylęs atidarę mėgstamą šešėlių paletę ir surasti sugedusį šešėlį? Nesijaudinkite, taip nutinka daugeliui žmonių. Laimei, yra būdų, kaip sutvarkyti jūsų sulaužytą šešėlį ir palikti jį kaip naują. Šiame straipsnyje pasidalysime keliais patarimais ir gudrybėmis, kaip atkurti jūsų sugedusį šešėlį.

1. Renka reikiamas medžiagas

Prieš prasidedant sugedusio atspalvio atkūrimo procesui, svarbu rankomis turėti tinkamas medžiagas. Jums reikės:

  • Izopropilo alkoholis
  • lašintuvas
  • Dantų krapštukas
  • Popieriniai rankšluosčiai
  • Švarus šepetėlis

2. Paruošti sulaužytą šešėlį

Pirmiausia atsargiai nuimkite sulaužytą pakuotės šešėlį. Jei jis yra dideliuose gabaluose, galite jį dar labiau sugadinti, kad palengvintumėte atkūrimo procesą. Būtinai pašalinkite visus laisvus gabalus.

3. Pridedant izopropilo alkoholio

Su lašintuvu įpilkite kelis lašus izopropilo alkoholio į sudužusį šešėlį. Alkoholio kiekis priklausys nuo jūsų atsigavusio šešėlio kiekio. Pradėkite nuo kelių lašų ir, jei reikia, pridėkite daugiau.

4. Sutankinti šešėlį

Naudodami dantų krapštuką, sumaišykite sulaužytą šešėlį su izopropilo alkoholiu, kol jis suformuos pastą. Įsitikinkite, kad visi kūriniai yra gerai sumaišyti.

5. Smulkinant paviršių

Naudodami popierinius rankšluosčius, švelniai paspauskite atspalvio paviršių, kad jį ištiesintumėte. Tai padės pašalinti alkoholio perteklių ir padaryti šešėlį kompaktiškesnį.

6. Leidžiant jam sausą

Prieš naudodamiesi dar kartą, leiskite šešėliui visiškai išdžiūti. Tai gali užtrukti kelias valandas, atsižvelgiant į pridėto alkoholio kiekį. Džiovinimo metu būtinai palikite jį plokščioje ir saugioje vietoje.

7. Valymo medžiagos

Baigę sugedusio atspalvio atkūrimo procesą, būtinai išvalykite lašintuvą, dantų krapštuką ir šepetėlį. Norėdami pašalinti alkoholio likučius, naudokite muilą ir vandenį.

Dabar, kai žinote, kaip susigrąžinti sugedusį šešėlį, jums nebereikia jaudintis, kai tai atsitiks. Nepamirškite būti atsargūs tvarkydami šešėlius, kad išvengtumėte pertraukų, tačiau jei tai atsitiks, jūs jau žinote, kaip juos sutvarkyti. Laikykitės šių patarimų ir mėgaukitės mėgstamais šešėliais daug ilgiau!

Scroll to Top