Kaip pašalinti transporto priemonę iš „Uber“

Kaip pašalinti „Uber“ transporto priemonę

Jei esate „Uber“ vairuotojas ir norite pašalinti transporto priemonę iš savo sąskaitos, reikia atlikti keletą veiksmų, kurių reikia atlikti. Šiame straipsnyje mes paaiškinsime procesą žingsnis po žingsnio, kad pašalintume transporto priemonę iš „Uber“.

1 žingsnis: Prieiga prie „Uber“ programos

Atidarykite „Uber“ programą savo išmaniajame telefone ir prisijunkite prie tvarkyklės paskyros.

2 veiksmas: prieiga prie nustatymų

Pagrindinėje programos meniu spustelėkite trijų horizontalios linijos piktogramos viršutiniame kairiajame ekrano kampe. Tada slinkite žemyn ir pasirinkite „Nustatymai“.

3 veiksmas: pasirinkite „Transporto priemonės“

Nustatymuose rasite parinktį „Transporto priemonės“. Bakstelėkite šią parinktį, kad pasiektumėte informaciją apie jūsų sąskaitoje užregistruotas transporto priemones.

4 veiksmas: išimkite transporto priemonę

Transporto priemonės puslapyje pamatysite visų jūsų sąskaitos registruotų transporto priemonių sąrašą. Raskite transporto priemonę, kurią norite pašalinti, ir palieskite ją, kad atidarytumėte išsamią informaciją.

Informacijoje transporto priemonėje rasite parinktį ją pašalinti. Bakstelėkite „Nuimkite transporto priemonę“ ir vykdykite papildomas instrukcijas, kurios rodomos ekrane, kad patvirtintumėte pašalinimą.

5 veiksmas: Atnaujinkite dokumentus

Pašalinus transporto priemonę iš „Uber“ sąskaitos, svarbu atnaujinti transporto priemonės dokumentaciją, pavyzdžiui, transporto priemonės registracijos ir licencijavimo pažymėjimo (CRLV) ir draudimo. Įsitikinkite, kad šie dokumentai yra atnaujinti ir laikantis vietinių taisyklių.

Atminkite, kad pašalinus transporto priemonę iš savo „Uber“ paskyros gali įtakoti jūsų galimybes priimti keliones. Todėl įsitikinkite, kad turite kitą registruotą transporto priemonę arba jei patenkinate minimalius „Uber“ reikalavimus, kad išliktumėte aktyvūs kaip vairuotojas.

Tikimės, kad šis vadovas buvo naudingas jums suprasti, kaip pašalinti „Uber“ transporto priemonę. Jei turite papildomų klausimų, rekomenduojame susisiekti

Scroll to Top