Kaip iš naujo nustatyti mokamą rinkos mašiną

Kaip iš naujo nustatyti mokamą rinkos mašiną

Jei turite mokamą rinkos mašiną ir susiduriate su problema ar norite iš naujo nustatyti, kad dar kartą sukonfigūruotumėte, šis straipsnis jums padės. Čia parodysime jums žingsnis po žingsnio, kad paprasčiausiai ir greitai nustatytumėte savo mašiną.

1 žingsnis: išjunkite mašiną

Pirmasis žingsnis, norint iš naujo nustatyti mokamą rinkos mašiną, yra jį išjungti. Norėdami tai padaryti, paspauskite ir palaikykite posūkio mygtuką, kol ekranas visiškai išnyks.

2 veiksmas: pašalinkite lusto ir atminties kortelę

Išjungus mašiną, pašalinkite lusto ir atminties kortelę, jei jos yra. Šie elementai yra lengvai atpažįstami ir gali būti atidžiai vartojami.

3 žingsnis: palaukite kelias minutes

Pašalinus lusto ir atminties kortelę, prieš eidami į kitą žingsnį, palaukite kelias minutes. Šis laikas yra būtinas, kad mašina būtų visiškai atjungta ir paleista iš naujo.

4 veiksmas: dar kartą įjunkite mašiną

Laukę keletą minučių, dar kartą įjunkite mašiną paspausdami posūkio mygtuką. Palaukite, kol pasirodys paleidimo ekranas.

5 veiksmas: atlikite pradinius nustatymus

Dabar, kai mašina buvo nustatyta iš naujo, jums reikės dar kartą padaryti pradinius nustatymus. Vykdykite ekrane esančius instrukcijas, kad sukonfigūruotumėte interneto ryšį, kalbą, datą ir laiką, be kitų parinkčių.

6 veiksmas: atnaujinkite programinę įrangą

Atlikus pradinius nustatymus, svarbu patikrinti, ar mašinoje yra kokių nors programinės įrangos atnaujinimo. Tai užtikrins, kad turite prieigą prie naujausių funkcijų ir saugos pataisų.

7 veiksmas: dar kartą įveskite lusto ir atminties kortelę

Galiausiai, jei norite jas naudoti, dar kartą įdėkite lustą ir atminties kortelę į mašiną. Įsitikinkite, kad jie yra tinkamai pritvirtinti ir paleiskite mašiną iš naujo.

Parengta! Dabar iš naujo nustatote mokamą rinkos mašiną ir galite ją naudoti normaliai. Nepamirškite visada laikytis gamintojo instrukcijų ir, jei turite klausimų, pasitarkite su mokamos rinkos technine pagalba.

Scroll to Top