Kaip iš naujo nustatyti „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centrą

Kaip iš naujo nustatyti „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centrą

Jei susiduriate su savo „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centro problemomis, tokiomis kaip avarijos, lėtumas ar sistemos gedimai, jums gali prireikti iš naujo nustatyti, kaip atkurti gamyklos nustatymus. Šiame tinklaraštyje parodysime, kaip žingsnis po žingsnio atlikti šią procedūrą.

1 žingsnis: Išjunkite transporto priemonę

Prieš pradėdami iš naujo nustatymo procesą, įsitikinkite, kad transporto priemonė yra išjungta, o raktas pašalintas iš kontakto.

2 veiksmas: suraskite iš naujo mygtuką

Ieškokite iš naujo nustatymo mygtuko „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centre. Paprastai jis yra prietaiso priekyje ar šone. Mygtuką galima atpažinti su žodžiu „atstatyti“ arba mažą skylę, kurioje galite įterpti smailią objektą, kad paspaustumėte mygtuką.

3 veiksmas: paspauskite iš naujo mygtuką

Išjungus transporto priemonę, paspauskite ir palaikykite mygtuką RESET maždaug 10 sekundžių. Įsitikinkite, kad mygtukas paspauskite, kol daugialypės terpės centras vėl bus paleistas.

4 veiksmas: palaukite, kol paleiskite iš naujo

Paspaudus mygtuką RESET, palaukite kelias sekundes, kol „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centras visiškai paleis iš naujo. Šio proceso metu normalu, kad ekranas tampa juodas arba rodomas prekės ženklo logotipas.

5 veiksmas: patikrinkite, ar atstatymas buvo atliktas

Po paleidimo įsitikinkite, kad daugialypės terpės centras grįžo į gamyklos nustatymus. Tai reiškia, kad bus ištrinti visi pritaikymai, tokie kaip išsaugotos radijo stotys, „Bluetooth“ nustatymai ir kitos nuostatos. Jei nustatymai nebuvo atkurti, pakartokite atstatymo procesą.

Atlikdami šiuos veiksmus, galite iš naujo nustatyti savo „Jeep Renegade“ daugialypės terpės centrą ir išspręsti galimas veiklos problemas. Atminkite, kad iš naujo nustatydami visus parametrus bus ištrinti, todėl prieš pradedant procedūrą svarbu sukurti svarbią informaciją.

Tikimės, kad šis tinklaraštis jums buvo naudingas. Jei turite klausimų ar pasiūlymų, palikite komentarą žemiau. Iki kito karto!

Scroll to Top