Kaip iš naujo nustatyti „Moto G9“ žaidimą

Kaip iš naujo nustatyti „Moto G9 Play“

Jei susiduriate su „Moto G9“ žaidimo problemomis ir norite atkurti gamyklos nustatymus, sprendimas gali būti atstatymo procesas. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio parodysime, kaip iš naujo nustatyti „Moto G9 Play“ ir grįžti į originalius įrenginio nustatymus.

1 veiksmas: atsarginę savo duomenų atsarginę kopiją

Prieš pradėdami iš naujo nustatymo procesą, svarbu sukurti visus svarbius duomenis, tokius kaip nuotraukos, vaizdo įrašai, kontaktai ir programos. Tai galite padaryti prijungdami „Moto G9“ žaidimą prie kompiuterio ir perkeldami failus rankiniu būdu arba naudodami „Cloud Storage Services“.

2 veiksmas: išjunkite „Moto G9 Play“

Norėdami paleisti iš naujo nustatymo procesą, išjunkite „Moto G9“ atkūrimą paspausdami maitinimo mygtuką, kol ekrane pasirodys OFF parinktis. Bakstelėkite „Išjunkite“ ir palaukite, kol įrenginys bus visiškai išjungtas.

3 žingsnis: Prieiga prie atkūrimo meniu

Kai „Moto G9“ atkurkite, paspauskite ir palaikykite garsumo mygtukus ir keletą sekundžių. Tai paleis įrenginį atkūrimo režimu.

4 veiksmas: Naršykite atkūrimo meniu

Atkūrimo meniu Naudokite mygtukus garsumo mygtukams, kad galėtumėte naršyti, ir maitinimo mygtuką, kad pasirinktumėte parinktis. Ieškokite parinkties „Nuvalykite duomenis/gamyklos atstatymas“ ir pasirinkite ją.

5 veiksmas: patvirtinkite iš naujo

Pasirinkus parinktį Reset, pasirodys patvirtinimo ekranas. Naršykite parinktyje „Taip“ ir patvirtinkite „Moto G9 Play“ atstatymą.

6 veiksmas: palaukite iš naujo nustatymo proceso

„Moto G9 Play“ pradės iš naujo nustatymo procesą ir ištrins visus duomenis bei nustatymus iš įrenginio. Palaukite, kol procesas bus baigtas.

7 žingsnis: paleiskite „Moto G9 Play“

iš naujo

Baigęs atstatymą, „Moto G9“ žaidimas automatiškai paleis iš naujo. Palaukite, kol įrenginys bus visiškai paleistas iš naujo.

Dabar jūsų „Moto G9“ žaidimas yra atkurtas gamyklos nustatymuose. Galite dar kartą sukonfigūruoti įrenginį ir atkurti duomenis iš anksčiau atliktos atsarginės kopijos.

Atminkite, kad atstatymo procesas ištrynė visus įrenginio duomenis, todėl prieš pradėdami procedūrą būtinai atsargiai atsargiai. Jei problemos išlieka iš naujo, rekomenduojama susisiekti su „Motorola“ technine parama arba kreiptis

Scroll to Top