Kaip iš naujo nustatyti „Samsung J2“

kaip iš naujo nustatyti „Samsung J2“

Jei susiduriate su savo „Samsung J2“ problemomis ir norite jį iš naujo nustatyti gamyklos nustatymams, šis žingsnis po žingsnio vadovas jums padės. Prieš pradedant, svarbu pabrėžti, kad atstatymas ištrins visus duomenis iš jūsų įrenginio, todėl prieš pradedant procesą rekomenduojama kurti atsarginę kopiją.

1 žingsnis: Prieiga prie nustatymų

„Samsung J2“, eikite į nustatymo meniu. Pagrindiniame ekrane arba programos stalčių nustatymų piktogramą galite rasti.

2 veiksmas: suraskite atsarginės kopijos ir restauravimo parinktis

Nustatymuose slinkite žemyn, kol rasite parinktį „Atsarginė kopija ir restauracija“ arba „Bendrosios valdymo“. Palieskite šią parinktį tęsti.

3 veiksmas: atsarginę savo duomenų atsarginę kopiją (pasirenkama)

Prieš iš naujo, rekomenduojama kurti svarbius duomenis. Galite naudoti debesų saugojimo paslaugas, tokias kaip „Google Drive“, arba perkelti failus į kompiuterį.

4 veiksmas: paleiskite atstatymo procesą

Atsarginės ir atkūrimo parinktyse raskite parinktį „Atkurti gamyklos standartą“ arba „Redet“ įrenginį. Ši parinktis gali skirtis priklausomai nuo jūsų „Samsung J2“ operacinės sistemos versijos.

Prieš pradėdami, įsitikinkite

5 veiksmas: patvirtinkite iš naujo

Pasirinkus parinktį RESET, jūsų „Samsung J2“ parodys įspėjimą, kuriame teigiama, kad visi duomenys bus ištrinti. Atidžiai perskaitykite informaciją ir, jei sutinkate, patvirtinkite veiksmą.

6 veiksmas: palaukite iš naujo nustatymo proceso

Jūsų „Samsung J2“ paleis iš naujo ir pradės iš naujo nustatymo procesą. Palaukite, kol įrenginys bus visiškai paleistas iš naujo.

7 veiksmas: nustatykite savo įrenginį

Po atstatymo jūsų „Samsung J2“ prasidės taip, lyg tai būtų nauja. Vykdykite ekrane esančius instrukcijas, kad sukonfigūruotumėte kalbą, „Google“ paskyrą, „Wi-Fi“ ir kitus nustatymus.

Dabar jūs turite iš naujo „Samsung J2“ ir paruoštą vėl naudoti. Nepamirškite iš naujo įdiegti programų ir atkurti anksčiau išsaugotus duomenis.

Mes tikimės, kad šis vadovas buvo naudingas jums iš naujo nustatyti „Samsung J2“. Jei turite klausimų, palikite komentaruose žemiau.

Scroll to Top