Kaip melstis Rožinis Marija praeina į priekį

Kaip melstis rožinis Maria praeina priekyje

Rožinis Marija eina į priekį yra labai ypatingas atsidavimas, kurio tikslas – paklausti Mergelės Marijos užtarimo mūsų gyvenime. Šiame tinklaraštyje sužinokime, kaip melstis šiai galingai maldai, žingsnis po žingsnio.

Kas yra rožinis Maria praeina priekyje?

Rožinis Maria praeina į priekį yra būdas melstis trečiąjį, kuris pagrįstas pasakojimu apie Dievo Motinos Aparecida įvaizdį, kuris procesijos metu buvo pastatytas priešais tikinčiųjų grupę, kad apsaugotų juos nuo audros. Iš šio epizodo atėjo atsidavimas Marijai praeina priekyje, o tai tapo ypatingu būdu melstis rožiniui.

žingsnis po žingsnio melstis Rožinis Marija praeina į priekį

  1. Pradėkite trečiąjį: Padarykite kryžminį ženklą ir melskitės įsitikinimu.
  2. Melskis mūsų Tėvas: Tada melskis mūsų Tėvą.
  3. Melskis Ave Marys: Reze trims Ave Marias, prašydamas Marijos užtarimo.
  4. Melskis Tėvui: Melskis Tėvui.
  5. Melskis, kad malda praeina į priekį: deklamuokite maldą „Marija, praeikite priekinius ir atvirus kelius …“
  6. Melskis Marijos: Melskis dar tris Ave Marias, klausdami Marijos užtarimo.
  7. Melskis Tėvui: Melskis vėl Tėvo šlovei.
  8. Melskis mūsų Tėvas: Melskis dar vienas mūsų Tėve.
  9. Melskis paskutinė malda: Trečią kartą užbaikite maldą „O Maria, sumanyta be nuodėmės, melskis už mus, kurie tave griebiasi“.
  10. Pakartokite šį procesą kiekvienai trečiosios paslapties, kuri iš viso yra penki: gozos, šviesi, skausminga ir šlovinga.

    Atsidavimo rožiniui privalumai Marija praeina į priekį

    atsidavimas rožinio Marijos praeina priekyje, teikia daugybę dvasinių pranašumų, tokių kaip Marijos apsauga mūsų gyvenime, mūsų poreikių užtarimas ir mūsų tikėjimo stiprinimas. Be to, melstis trečiasis padeda mums medituoti apie Jėzaus gyvenimo paslaptis ir kreiptis į Dievą.

    Išvada

    Rožinis Marija eina į priekį yra gražus atsidavimas, leidžiantis mums pasikliauti galingu Dievo Motinos užtarimu. Trečiąjį melstis reguliariai padeda sustiprinti savo tikėjimą ir artėti prie Dievo. Pabandykite melstis, kad Rožinis Marija praeina priekyje ir pajustų mylinčią Marijos buvimą jos gyvenime.

    Nuorodos: