Kaip melstis keliolika trečiosios

Kaip melstis keliolikos rožinio

Trečiojo melstis yra įprasta katalikų praktika, tai būdas medituoti apie Jėzaus ir Mergelės Marijos gyvenimą. Viena keliolika trečiosios yra melstis 10 krušos Marijų rinkinio, lydimo tėvo ir šlovės tėvui. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio paaiškinsime, kaip melstis keliolika trečiosios.

1 žingsnis: paruošimas

Prieš pradėdami melstis, susiraskite ramią, ramią vietą, kur galite susikaupti. Jei norite, uždegti žvakę arba uždėkite Dievo Motinos atvaizdą, kad padėtumėte atsiduoti.

2 veiksmas: kryžminis ženklas

Pradėkite nuo kryžiaus ženklo, sakydami: “Tėvo, Sūnaus ir Šventosios Dvasios vardu. Amen”.

3 žingsnis: pradinė malda

Melskitės pirminės trečiosios maldos: „Aš tikiu Dievu Tėvu, visagaliu, dangaus ir žemės kūrėju. Ir Jėzuje Kristuje, jo vieninteliu sūnumi, mūsų Viešpačiu, kurį sumanė Šventosios Dvasios galia, gimė iš Mergelės Marijos, nukentėjusios prie Pontijaus Piloto, buvo nukryžiuotas, nužudytas ir palaidotas; jis nusileido į mirusiųjų dvarą; jis pakilo trečią dieną; jis lipo į dangų, sėdi ant Dievo Visagalio Tėvo dešinėje. iš kurio jis vertina gyvuosius ir mirusius. Aš tikiu Šventąja Dvasia, Šventosios katalikų bažnyčioje, šventųjų bendrystėje, nuodėmių remisijoje, kūno prisikėlime ir amžinajame gyvenime. Amen “.

4 žingsnis: mūsų tėvas

Melskis mūsų Tėve, medituodamas apie šios maldos žodžius ir prasmę, kurią mokė Jėzus.

5 žingsnis: Hail Marys

Dabar melskitės 10 kruša Marijos, medituodami ant trečiosios paslapčių. Su kiekvienu upės paukščiu galite apmąstyti konkrečią paslaptį, pavyzdžiui, Jėzaus gimimą, nukryžiavimą ar prisikėlimą. Galite naudoti rožinį, kad pasakytumėte „Hail Marys“, perduodami sąskaitą kiekvienai maldai.

6 žingsnis: šlovė Tėvui

Po 10 kruša Marijos, melskitės šlove Tėvui, pagirti Šventąją Trejybę.

7 žingsnis: paskutinė malda

Norėdami baigti keliolika trečiosios, melskitės galutinės maldos: “Šventoji Jėzaus širdis, aš tavimi pasitikiu!” ar kita jūsų pasirinkta malda.

Parengta! Jūs baigėte savo keliolika trečiosios. Jei norite, galite ir toliau melstis dar dešimtys, medituodami ant kitų trečiosios paslapčių.

Atminkite, kad trečiosios maldos yra asmeninė praktika ir atsidavimas, todėl drąsiai pritaikykite maldas ir meditacijos akimirkas pagal jūsų tikėjimą ir atsidavimą.

Tikiuosi, kad šis vadovas jums buvo naudingas išmokti melstis keliolika trečiosios. Kad ši praktika gali suteikti ramybės, apmąstymų ir stiprinimo jūsų dvasingumui.

Scroll to Top