Kaip sužinoti man tinkančią lūpų dažų spalvą

Kaip žinoti man tinkamą lūpų dažų spalvą

Rasti puikią lūpų dažų spalvą daugeliui moterų gali būti iššūkis. Turėdami tiek daug variantų rinkoje, nesunku pasijusti ir nežinoti, kurią spalvą pasirinkti. Bet nesijaudinkite, mes esame tam, kad padėtume jums atrasti jums tinkamą lūpų dažų spalvą!

Žinokite savo odos toną

Pirmasis žingsnis ieškant idealios lūpų dažų yra žinoti savo odos toną. Iš esmės yra trys odos tonų kategorijos: karšta, šalta ir neutrali. Norėdami sužinoti savo toną, stebėkite riešo venas. Jei jie atrodo labiau melsvai, turite šaltą odos toną. Jei jie atrodo žalsesni, jų odos tonas karštas. Jei negalite nustatyti nė vienos iš šių savybių, tikriausiai turite neutralų odos toną.

Pasirinkite spalvas pagal jūsų odos toną

Dabar, kai žinote savo odos toną, pakalbėkime apie lūpų dažų spalvas, kurios atitinka kiekvieną iš jų:

  • Karštų odos tonams: lūpų dažai su oranžine, koralais, rudais ir karštais raudonaisiais yra idealūs.
  • Dėl šaltų odos tonų: lūpų dažai su rožinės, šaltos raudonos, violetinės ir rausvos spalvos nuogais yra tobuli.
  • Dėl neutralių odos tonų: Jums pasisekė naudoti daugybę spalvų! Išbandykite rožinės, raudonos, nuogos ir dar drąsiesnes spalvas, tokias kaip vynas.

Išbandykite prieš pirkdami

Prieš pirkdami lūpų dažus, visada gera išbandyti spalvą. Daugelyje kosmetikos parduotuvių siūlomi testai, todėl galite išbandyti spalvą ant nugaros ar lūpų. Tokiu būdu jūs galite pamatyti, kokia spalva yra jumyse prieš pirkdami.

Apsvarstykite savo asmeninį stilių

Be odos tono, svarbu atsižvelgti į jūsų asmeninį stilių renkantis lūpų dažų spalvą. Jei esate atsargesnis, galite pirmenybę nuogai ar rožiniams tonams. Jei norite išdrįsti, galite pasirinkti ryškias spalvas, tokias kaip raudona ar violetinė.

pasitikėk savo instinktu

Galų gale lūpų dažų pasirinkimas yra asmeninio skonio klausimas. Jei jaučiatės užtikrintai ir gražios naudodami tam tikrą spalvą, tai yra svarbu. Pasitikėkite savo instinktu ir rinkitės spalvą, kuri leidžia jaustis gerai!

Dabar, kai žinote, kaip sužinoti jums tinkamą lūpų dažus, laikas išbandyti savo spalvingas lūpas!

Scroll to Top