Kaip sužinoti mano veido idealius akinius

Kaip sužinoti idealius akinius mano veidui

Idealių veido akinių pasirinkimas gali pakeisti jūsų išvaizdą. Akiniai ne tik apsaugo akis nuo saulės spindulių, bet ir mados aksesuaras, galintis sustiprinti jų bruožus ir asmeninį stilių. Šiame straipsnyje mes padėsime išsiaiškinti, kokie yra jūsų veido tobuli akiniai.

Žinokite savo veido formą

Pirmasis žingsnis renkantis idealius akinius yra žinoti savo veido formą. Yra penki pagrindiniai formatai: ovalus, apvalus, kvadratas, širdis ir deimantas. Kiekvienas formatas turi specifines savybes, į kurias reikėtų atsižvelgti renkantis.

ovalo formatas

Ovalus veidas laikomas idealiu formato, nes jis turi subalansuotą proporciją. Jei turite ovalų veidą, praktiškai bet koks akinių modelis jums atrodys gerai. Išbandykite skirtingus stilius ir pasirinkite tą, kuris tinka jūsų asmeniniam stiliui.

apvalus formatas

Apvaliems veidams rekomenduojama pasirinkti akinius, kurie padeda pailginti veidą ir sukurti didesnio ūgio jausmą. Akiniai su stačiakampiais ar kvadratiniais rėmais yra idealūs, nes jie sukuria tiesias linijas, kurios prieštarauja veido kreivėms.

kvadrato formatas

Kvadratiniai veidai turi stiprų ir kampinį potėpį. Norėdami sušvelninti šias savybes, rinkitės akinius su apvaliais ar ovaliais rėmais. Venkite labai stačiakampių ar kvadratinių modelių, nes jie gali dar labiau pabrėžti veido pėdsakus.

širdies formatas

Širdies formos veidas turi plačią kaktą ir siauresnį smakrą. Norėdami subalansuoti šias proporcijas, apačioje pasirinkite koncertus su platesniais rėmais, tokiais kaip „Aviator“ ar „Kten“ modeliai. Venkite akinių su detalėmis viršuje, nes jie gali dar labiau paryškinti kaktą.

deimantų formatas

Deimanto formos veidas turi plačius skruostus ir siauresnę kaktą bei žandikaulį. Norėdami sušvelninti šias funkcijas, rinkitės akinius su ovalo rėmais ar kačiukais. Venkite labai plačių modelių, nes jie gali dar labiau pabrėžti skruostikaulius.

Išbandykite skirtingus modelius

Dabar, kai žinote savo veido formą, laikas išbandyti įvairius akinių modelius. Apsilankykite optikoje ir įrodykite skirtingus stilius, kad pamatytumėte, kuris iš jų tinka jūsų veidui ir asmeniniam stiliui. Nepamirškite apsvarstyti ne tik veido formą, bet ir akinių dydį, atsižvelgiant į jūsų veidą.

Apsvarstykite savo asmeninį stilių

Be veido formos, svarbu atsižvelgti į savo asmeninį stilių renkantis idealius akinius. Jei turite labiau klasikinį stilių, rinkitės labiau tradicinius akinius. Jei norite išdrįsti, išbandykite modelius su skirtingomis spalvomis ir formomis. Svarbu pasirinkti akinius, kurie verčia jaustis užtikrintai ir patogiai.

Išvada

Idealių veido akinių pasirinkimas gali atrodyti kaip sunki užduotis, tačiau naudojant šiuos patarimus lengviau rasti tobulą modelį. Nepamirškite žinoti savo veido formos, išbandyti įvairius modelius ir apsvarstyti savo asmeninį stilių. Turėdami šią informaciją, būsite pasirengę suktis su idealiais akiniais!

Scroll to Top