Kaip sužinoti automobilius, kurie jau buvo mano vardu

Kaip sužinoti automobilius, kurie buvo mano vardu

Jei visą gyvenimą turėjote kelis automobilius ir jam įdomu sužinoti, kurie vis dar įrašomi jūsų vardu, yra keletas būdų, kaip sužinoti šią informaciją. Šiame straipsnyje mes ištirsime keletą variantų, kurie gali padėti jums atlikti šią paiešką.

konsultacijos dėl Detran

Vienas iš paprasčiausių būdų atrasti jūsų vardu esančius automobilius yra konsultuojantis su Detranu. Kiekviena valstija turi konkrečią svetainę, kurioje galima atlikti šį tyrimą. Tiesiog eikite į savo valstybės „DetRan“ svetainę ir ieškokite transporto priemonės konsultacijų parinkties jūsų vardu.

Paprastai jums reikės įvesti savo CPF arba CNPJ numerį, taip pat kitus asmens duomenis, tokius kaip pavardė ir gimimo data. Užpildžius šią informaciją, sistema parodys visas jos vardu užfiksuotas transporto priemones, taip pat dabartines savybes ir situaciją.

išsinuomoti specializuotas paslaugas

Kita galimybė yra samdyti specializuotas paslaugas, kurios vykdo transporto priemonių užklausas. Yra kompanijų, siūlančių tokio tipo paslaugas, kur galite gauti išsamios informacijos apie jūsų vardu esančius automobilius.

Šios paslaugos paprastai imasi konsultacijų tarifo, tačiau gali suteikti išsamesnės informacijos, pavyzdžiui, baudų, skolų ir transporto priemonių apribojimų istoriją. Be to, kai kurios įmonės taip pat siūlo ataskaitas, kuriose yra informacijos apie transporto priemonės kilmę, pavyzdžiui, avarijų istoriją ir aukcionų perdavimą.

transporto priemonių registro biuras

Trečioji galimybė yra ieškoti transporto priemonių registracijos notaro jūsų mieste. Čia galite kreiptis dėl transporto priemonės nuosavybės pažymėjimo jūsų vardu. Šis sertifikatas parodys visus automobilius, kurie buvo užregistruoti jūsų vardu, taip pat jo ypatybės ir perdavimo istorija.

Svarbu pažymėti, kad ši parinktis gali skirtis atsižvelgiant į kiekvienos valstybės įstatymus, todėl rekomenduojama susisiekti

Išvada

Atradimas, kuris buvo jūsų vardu, gali būti svarbi užduotis – smalsumui arba patikrinti transporto priemonių situaciją. Naudodamiesi aukščiau paminėtomis galimybėmis, tokiomis kaip konsultacijos su „DetRan“, išsinuomoti specialias paslaugas ar paiešką transporto priemonių registracijos notare, šią informaciją galite greitai ir saugiai gauti.

Nepamirškite, kad jūsų duomenys visada būtų atnaujinti kompetentingose ​​agentūrose, tokiose kaip „Detran“, kad išvengtumėte būsimų su transporto priemonėmis susijusių problemų, kurių nebėra jūsų vardu.

Scroll to Top