Kaip sužinoti, kuris balandis yra

Kaip sužinoti, kuris mano balandis mielas?

Jei norite pažinti savo mielą balandį, svarbu suprasti, kad tai yra asmeninis ir dvasinis procesas. „Dove Gira“ yra „Umbanda“ ir „Candomblé“ subjektas, susijęs su moterišku energija ir jausmingumu. Jis žinomas dėl savo stiprybės ir išminties, ir daugelis žmonių siekia savo patarimų ir apsaugos.

Kas yra mielas balandis?

Gira balandis yra moters dvasinis subjektas, veikiantis kaip tarpininkas tarp žmonių ir Orishas. Ji laikoma globėja ir apsaugine, ir kiekvienas asmuo gali turėti konkretų balandį, kuris ją lydi visą gyvenimą.

Kaip atrasti mano balandį mielą?

Nėra tikslios formulės, kad sužinotumėte, kas yra jos mielas balandis, tačiau yra keletas praktikų, galinčių padėti šiame procese:

  1. Pažintis: pažinti save yra labai svarbu susisiekti su savo dvasingumu. Apmąstykite savo ypatybes, norus ir patirtį.
  2. Dvasinė konsultacija: Kreipimasis į patarimus su šventojo tėvu/motina gali būti būdas atrasti jūsų mielą balandį. Jie turi žinių ir jautrumą nustatyti, kuris subjektas yra arčiausiai jūsų.
  3. Mediumelis: Jei sukūrėte terpę, jūsų balandis gali pasireikšti vidutinio lygio sesijos metu. Tokiu atveju svarbu, kad šventojo tėvas/motina būtų vadovaujamasi aiškinti ženklus.
  4. Atminkite, kad atradimas jūsų nugaros balandis yra individualus procesas ir gali užtrukti. Turėkite kantrybės ir būkite atviri gauti pranešimus ir gaires, kurias ji gali pateikti.

    Kaip susisiekti su savo mielu balandžiu?

    Kai sužinosite, koks jūsų balandis yra mielas, svarbu užmegzti ryšį su juo. Keletas būdų prisijungti yra:

    • Aukuras: Surinkite altorių, skirtą jūsų mielam balandžiui, su elementais, kurie vaizduoja jūsų energiją, pavyzdžiui, žvakes, gėles ir simbolinius objektus.
    • Maldos ir maldos: skirkite dienos akimirką, kad pasakytumėte konkrečias maldas ir maldas savo balandžio mielai, prašydami jūsų apsaugos ir patarimų.
    • Ritualas: atlikite konkrečius ritualus savo balandžio mielam, laikydamiesi šventojo tėvo/motinos gairių.

    Atminkite, kad ryšys su jūsų balandžio mielu yra pagarbos ir atsidavimo santykis. Visada atviras klausytis savo pranešimų ir laikykitės savo gairių.

    Išvada

    Atradimas ir palaikymas su savo mielu balandžiu yra asmeninis ir dvasinis procesas. Nėra tikslios formulės, tačiau per savęs žinias, dvasines konsultacijas ir vidutinio lygio vystymąsi galima užmegzti šį ryšį ir gauti šio galingo subjekto rekomendacijas ir apsaugą.

    Visada nepamirškite ieškoti patarimų su kvalifikuotais žmonėmis ir gerbti Afro-Brazilijos religijų tradicijas ir ritualus. Dvasingumas yra augimo ir transformacijos kelias, o balandžio mielas šioje kelionėje gali būti puikus sąjungininkas.

Scroll to Top