Kaip padaryti gerą namų orą

Kaip padaryti gerą namų orą

Ar jums kada nors reikėjo, kad jūsų namų aplinka būtų malonesnė ir kvapnesnė? Turėti gerą orą namuose yra būtina mūsų gerovei ir patogumui. Šiame tinklaraštyje mes išmokysime jus, kaip padaryti gerą naminį orą, naudojant natūralius ir paprastus ingredientus. Patikrinkite!

būtini ingredientai:

  • Vanduo
  • Eteriniai aliejai (jūsų pirmenybė)
  • Purškimo buteliai

žingsnis po žingsnio:

1 žingsnis: paruošimas

Pradėkite sujungti visas medžiagas, reikalingas jūsų geram namui. Įsitikinkite, kad turite filtruotą vandenį ir kokybiškus eterinius aliejus.

2 veiksmas: eterinio aliejaus pasirinkimas

Eteriniai aliejai yra atsakingi už tai, kad jų gero namo oro būtų. Pasirinkite aromatą, kuris jums patinka, pavyzdžiui, levandos, eukaliptas, oranžinė, be kita ko. Įsitikinkite, kad pasirinktas eterinis aliejus yra saugus naudoti vidinėje aplinkoje.

3 žingsnis: praskiedimas

Purškimo buteliuke įpilkite filtruoto vandens ir kelis lašus pasirinkto eterinio aliejaus. Eterinio aliejaus kiekis gali skirtis atsižvelgiant į norimą aromato intensyvumą. Kiekvienam 100 ml vandens rekomenduojama apie 10–15 lašų.

4 žingsnis: gerai suplakite

Pridėję ingredientų, uždarykite purškimo buteliuką ir gerai suplakite, kad vanduo ir eterinio aliejus tinkamai išmaišytų.

5 veiksmas: programa

Dabar, kai jūsų geras namų oras yra paruoštas, galite jį pritaikyti skirtingose ​​jūsų namų aplinkose. Purškite purškalą užuolaidomis, pagalvėmis, kilimėliais arba tiesiai ore. Nepamirškite vengti purškimo ant jautrių paviršių ar subtilių audinių.

patarimas: Taip pat galite naudoti gerą namų orą kaip aplinkos kvapiosios medžiagos, pridedant jį prie puodų su medinėmis strypais.

Dabar jūs žinote, kaip padaryti gerą naminį orą paprasčiausiai ir natūraliai. Išbandykite įvairius eterinių aliejų derinius, kad sukurtumėte individualizuotus aromatas ir padarytumėte savo namus dar jaukesnius. Mėgaukitės!

Scroll to Top